Home FOTO GALERİ GESİAD ÜYELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU…

GESİAD ÜYELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU…

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2017 13:38
3 min read
GESİAD ÜYELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU… için yorumlar kapalı
0

GESİAD’IN KONUĞU CEMALNUR SARGUT OLDU…

BURSA- Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) sinerji toplantısı ve iftar programını, Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut’un katılımıyla gerçekleştirdi.

Almira Otel’de gerçekleştirilen programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, MAGİFED Başkanı Zafer Şahin, BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, TUGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul ve BHİ̇D Başkanı Bedirhan Bozali ve çok sayıda GESİAD üyesi katıldı.

Programın selamlama konuşmasını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutlayarak, Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diledi.

GESİAD olarak düzenledikleri sinerji buluşmalarıyla Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından 5’incisi düzenlenen Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri’nde (HİÇ) Kurumsal İletişim dalında ödüle layık görüldüklerine değinen Kaya, “Bu ödül, yaptığımız etkinliklerle doğru yolda olduğumuzu, güzel işler yaptığımızı gösteriyor. Başta yönetim kurulum olmak üzere bize bu çalışmalarda destek veren tüm GESİAD üyelerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Ramazan ayında Bursa gibi maneviyatı yüksek bir şehirde olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cemalnur Sargut, tasavvufla ilgili ufuk açıcı bilgiler verdi.

Sargut, tasavvufun, insanın bu dünyaya neden geldiğini ve Allah’a dair hakikati araştırması olduğunu söyledi. Yaratılmış her varlığın Allah’ın bir parçası olduğunu dile getiren Sargut, “Etrafımızdaki şeylere nefret duymamalıyız, iyiliği de kötülüğü de biz yaratırız” şeklinde konuştu.

Program Başkan Ramazan Kaya’nın, Cemalnur Sargut’a plaket vermesiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…