Home FOTO GALERİ DERİ OSB’DE BAŞKAN AYGÜLER GÜVEN TAZELEDİ

DERİ OSB’DE BAŞKAN AYGÜLER GÜVEN TAZELEDİ

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:18
6 min read
DERİ OSB’DE BAŞKAN AYGÜLER GÜVEN TAZELEDİ için yorumlar kapalı
0

Bursa ihtisas Deri OSB, 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.Genel kurul sonunda mevcut başkan Rıfat Aygüler ve yönetim kurulu  oy çokluğu ile güven tazeledi.

Bursa İhtisas Deri OSB müdürlük binasında iki liste ile  gerçekleşen genel kurula Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Prof. Dr. Lale Karabıyık, Erkan Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, MHP İl Başkan Yardımcısı Hamza Ulutaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, AK Parti Kahraman Kazan İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Büyükşehir Belediye Baş Danışmanı Taha Aydın ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu katıldı.

Programda konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa İhtisas Deri OSB’nin deri ve deri ürünleri sektörü ve şehir açısından önemine vurgu yaptı.OSB’nin son yıllarda atağa kalktığını belirten Vali Küçük, Bursa İhtisas Deri OSB’nin önümüzdeki yıllarda Bursa ve Türkiye ekonomisine daha büyük katkılar koyacağına olan inancını dile getirdi.

Vali Küçük’ün ardından söz alan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Türkiye’nin kendi öz kaynaklarını kullanarak, üreterek, büyüyebileceğini  belirterek, ülke ekonomisi ve istihdam açısından hayati değere sahip olan sanayicilerin ve her ölçekte üreticinin korunması, desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise Bursa’nın sanayinin en önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Vekil Gözgeç, Bursa’da bir yılda üretilen toplam cironun ve istihdamın yarısının sanayiden karşılandığını ifade ederek, “ Ekonomilerin istikrarlı şekilde büyümesi sanayiye bağlıdır. Sanayiniz güçlüyse diğer tüm sektörleriniz ve ekonominiz güçlüdür. Bu anlamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın çalışmaları çok önemli. Sanayicilerin Üretim reform paketi gündemde. Bu paket daha uygun şekilde sanayi parseli bulmasından, vergi indirimlerine kadar pek çok kolaylığı içeriyor. Üretimin niteliğini ve katma değerini arttırmak asıl hedefimiz ve bu anlamda önemli adımlar atılıyor. İnşallah bunu hep

birlikte başararak, dünya ölçeğinde üretim yapan bir ülke haline geleceğiz” dedi.

Son olarak söz alan Başkan Rıfat Aygüler ise, göreve geldikleri iki yılda OSB’leri adına büyük işler başardıklarını anlattı. Aygüler, yeni dönemde de üyeleri ve OSB’leri için çalışmalarını taçlandıracak projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “OSB’mizi alanımızda bir ana merkez haline getirmek istiyoruz. Bu amaçla büyük adımlar attık atmaya da devam edeceğiz. Sonunda kazanan OSB’miz, üyelerimiz, Bursamız ve ülkemiz olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Küçük ve Başkan Aygüler tarafından tapularını almaya hak kazanan üyelere tapu teslimi yapılırken, iki liste ile girilen genel kurulda kazanan mevcut başkan Aygüler ve ekibi oldu.

Öte yandan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

-Rıfat Aygüler,

-İrfan Karaca,

-Fatih Çetin,

-Erol Sayar,

-Bekir Burak Uyguner,

-Fatih Heper,

-Mehmet Köse,

-Serdar Faik Pala,

-Cengizhan Demir,

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Coşkusu Nil Karaibrahimgil ile Taçlandı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamı…