Home FOTO GALERİ Beşiktaş Şampiyon Gemlik Alev Alev

Beşiktaş Şampiyon Gemlik Alev Alev

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:31
3 min read
Beşiktaş Şampiyon Gemlik Alev Alev için yorumlar kapalı
0

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’u 4-0 yenen Beşiktaş ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

 

Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Beşiktaş, şampiyonluk için Gaziantepspor karşısına çıktı. Lige veda etmiş rakibi önünde rahat bir oyun sergileyen Şenol Güneş’in takımı, 30 bin taraftarının doldurduğu statta üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etti: 0-4.

Şampiyonluğun ardından Gemlikli Beşiktaşlılar sokaklara döküldü. Uzun konvoylar oluştu İstiklal Caddesi uzun süre trafiğe kapandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran yüzlerce Beşiktaş taraftarı şampiyonluklarını saatlerce kutladılar Gemlik Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ali Osman Alınca; “Öncelikle tüm Beşiktaş camiasını yürekten tebrik ediyorum. Hak ederek kazandığımız bir şampiyonluk oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk bizim için özel, çünkü üçüncü yıldızımızı aldık. Bugün Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı dolduran tüm Gemlikli Beşiktaşlılara da teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Arayıp, mesaj atan tebriklerini ileten herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Refik Yılmaz’dan Şampiyonluk Hediyesi

Şampiyon olan Beşiktaş taraftarını kutlamaya Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’da geldi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, şampiyon olan Beşiktaş’ı ve taraftarını kutlarken, teknik direktör Şenol Güneş’i de ekstra tebrik etti. Şampiyon takımın şampiyon taraftarına Gemlik Belediyesi’nin de küçük bir hediyesi var diyen Refik Yılmaz, havai fişek gösterisinin başlamasını istedi. Havai fişek gösterisi başladığında Beşiktaş taraftarının tezahüratları sonrasında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz taraftara üçlü çektirdi.

Gece geç saatlere kadar şampiyonluklarını kutlayan Beşiktaşlılar, yaktıkları meşalelerle, Gemlik’i adeta yaktılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…