Home FOTO GALERİ MERSİN’İN GELECEĞİNE FAVEO İMZASI…

MERSİN’İN GELECEĞİNE FAVEO İMZASI…

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:33
4 min read
MERSİN’İN GELECEĞİNE FAVEO İMZASI… için yorumlar kapalı
0

Faveo Eğitim ve Danışmanlık, Mersin’in ikinci kuşak yöneticilerini geleceğe hazırlıyor.

Türkiye’nin önde gelen markalarının kurumsallaşma yolculuğuna partnerlik yapan Faveo ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliğinde düzenlenen ‘Geleceğin Yöneticileri Sertifika Programı’ yaklaşık bir ay süren eğitim programlarının ardından son buldu. Programın oldukça verimli geçtiğini söyleyen Faveo Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül, “Geleceğin yöneticileri, şirketlerinin geleceğe yönelik ihtiyaçlarını tespit ederek doğru tespitler yapabilen ve uygulayabilen kişiler olmalı. Bu noktada MTSO Akademi ile düzenlediğimiz programın, firmaları rakiplerine ve emsallerine göre avantajlı konuma getireceğini düşünüyoruz” dedi.

Bursa’nın ulusal çapta hizmet veren Eğitim ve Danışmanlık markası olan Faveo ile MTSO Akademi işbirliğinde başlayan ‘Geleceğin Yöneticileri Sertifika Programı’ tamamlandı.

Yaklaşık bir ay boyunca süren program kapsamında Faveo’nun uzman eğitimcileri tarafından katılımcılara; aile şirketlerinde kurumsallaşma, uluslararası pazarlama ve satış, etkili zaman yönetimi, dijital pazarlama ve e-ticaret, finansçı olmayan yöneticiler için finans ile SGK mevzuatı ve temel iş hukuku eğitimleri verildi.

Aile şirketlerinin kurumsallaşmaya önem vermesi gerektiğini vurgulayan Barış Gül, “Dünyada ticaret her geçen gün gelişiyor. Her firmamız, dünyayla rekabet edecek donanımlara sahip olmak zorunda. Aile şirketlerinin mevcut yönetim sistemleriyle global piyasanın belirlediği kurallara ayak uydurması mümkün değil. Mutlaka bilgilerini güncellemeli ve çağa ayak uydurmalılar. Bu bağlamda Faveo olarak ülkemizin 81 iline bu hizmeti götürüyoruz” şeklinde konuştu.

Toplamda 25 aile şirketinin, 2. ve 3. kuşak temsilcilerinin katıldığı programın başarıyla tamamlandığını dile getiren Barış Gül, “ Program boyunca uzman eğitmenlerimiz ile 2. ve 3. kuşak firma temsilcilerimiz uyum için de bir program yürüttüler. Bilgiler güncellendi ve bakış açıları daha da iyi bir noktaya taşınmış oldu. Bu noktada MTSO Akademi ile düzenlediğimiz programın, firmalarımızı özellikle uluslararası platformlarda rakiplerine ve emsallerine göre daha avantajlı konuma getireceğini düşünüyoruz. Programımızı başarıyla tamamladık. Burada bizimle birlikte olan MTSO Akademi’ye ve katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…