Home FOTO GALERİ BARIŞ LİONS’TA DEVİR TESLİM YAPILDI

BARIŞ LİONS’TA DEVİR TESLİM YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2017 12:27
2 min read
BARIŞ LİONS’TA DEVİR TESLİM YAPILDI için yorumlar kapalı
0
  • BARIŞ LİONS’TA YENİ YÖNETİM HEYECANI

 

BURSA-  Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı olan kulüplerden olan Barış Lions Kulübünde devir teslim töreni yapıldı. 2016-2017 hizmet döneminin başkanı olan Semra Baykan görevi Nevin Derya’ya devretti.

 

Almira Otel’de gerçekleştirilen devir teslim törenine, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federaayonu Geçmiş Dönem  Genel Yönetmeni Neşe Yıldırım, Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı M. Ali Özerk, Barış Lions Kulübü üyeleri, Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüp başkanları ve üyeleri katıldı.

 

Törende konuşan Semra Baykan, hizmet dönemi boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerden bahsetti. Baykan “Lions başkanlığı bir bayrak yarışı değil, bir bayrak devridir. Gelecek dönem başkanımızın bu bayrağı daha yükseğe taşıyacağından hiç kuşkum yok. Yeni başkanımıza, yeni hizmet döneminde başarılar diliyorum” dedi.

 

2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Nevin Derya’da yeni hizmet dönemi için çok heyecan duyduğunu ve bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını ifade etti.

 

Törene katılan Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı M. Ali Özerk da yeni yönetime başarılı bir hizmet yılı diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…