Home EĞİTİM REKOR KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞ KAMPANYASI ÖDÜLLENDİRİLDİ

REKOR KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞ KAMPANYASI ÖDÜLLENDİRİLDİ

- Guncellenme Tarihi: 26 Mayıs 2017 12:28
4 min read
REKOR KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞ KAMPANYASI ÖDÜLLENDİRİLDİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Geçtiğimiz günlerde İznik Kızılay Şubesi ile İznik Anadolu Lisesi öğrencilerin düzenlediği Kan ve Kök Hücre bağış kampanyasında verdiği sözü yerine getirerek öğrencilere ilk üç başarılı öğrenciye bisiklet hediye etti. Ayrıca örnek davranışlarından dolayı kampanyaya katılan tüm öğrencilere İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde ekmek arası sucuk partisi düzenlendi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde düzenlenen programda Elif Sara, Kübra Sindek Işık ve Muhammed Ali Şirvan isimli öğrenciler en çok bağış toplayarak bisikletlerini protokol üyelerinden aldı.
Programa İlçe Kaymakamı Ali Hamza pehlivan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Biçer, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İznik Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Aydın, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Bulmuş, İznik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak, Öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.
Açılış konuşmasını Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak yaparken, ardından İznik Kızılay Şube Başkanı Mustafa Aydın ise konuşmasında “İznik Anadolu Lisesi idari yönetimi, öğretmen ve öğrencilere rekor bağış dolayısı ile teşekkür ediyorum. 2 yılın en büyük rekoru bizlerdedir. Bu rekora bu güne kadar ulaşan olmadı. Ayrıca bizleri destekleyen sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Bu kampanya ile güzel bir birliktelik oluşturduk. Eğlenceniz şimdiden kutlu olsun. İyi eğlenceler, afiyet olsun” dedi.
İznik kaymakamı Ali Hamza pehlivan ise konuşmasın da ” Sevgili gençler İznik Anadolu Lisesinin bu üçüncü etkinliğidir. Çok güzel Sosyal Sorumluluk projesine destek verdiniz. 500 üzerinde kan ve kök hücre bağışına vesile oldunuz. Bu güzel çalışmalar ekip çalışması ile olur. Gelecekte sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye ederim. Toplum yararına olan faaliyetlerde bulunmak çok önemlidir. Duygu, Ruh ve gönül birliği içerisinde insanların yararına olan etkinliklerde bulunmak gerekir. Sizlerin böyle faaliyet içerisinde bulunması bizleri çok mutlu etti. Sizlerle gurur duyuyoruz ve sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Programdan sonra öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken ekmek arası sucuk partisi ile karınlarını doyurdular.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…