Home FOTO GALERİ DİPLOMALARINI ŞEHİTLERİN MANEVİ HUZURUNDA ALDILAR

DİPLOMALARINI ŞEHİTLERİN MANEVİ HUZURUNDA ALDILAR

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2017 13:59
2 min read
DİPLOMALARINI ŞEHİTLERİN MANEVİ HUZURUNDA ALDILAR için yorumlar kapalı
0

Milli ve manevi değerleri benimsemiş, kendisine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek hedefiyle yola çıkan Özel Osmangazi Okulları, mezuniyet törenini bu yıl da Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda gerçekleştirdi.

BURSA- Bu yıl 6. mezunlarını verecek olan Özel Osmangazi Okulları, mezuniyet törenini yine Çanakkale’de gerçekleştirdi. Osmangazili öğrenciler, diplomalarını 1914-1915 eğitim-öğretim yılında kitap, defter ve kalemlerini sıraların üstüne bırakarak cepheye koşan şehitler için aldı. 200’e yakın katılımın gerçekleştiği etkinliğe Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm, eğitim yöneticileri, eğitim liderleri ve velilerde katıldı.

“TARİHİN YAZDIĞI EN ŞEREFLİ KAHRAMANLAR”

Törende konuşan Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm, “Öğrencilerimizle birlikte bugün burada vatanı canlarını feda edenleri, tarihin yazdığı en şerefli kahramanları rahmet ve minnetle anmak için bir araya geldik. Vatan savunmasını, hürriyet davasını en iyi şekilde anlamak ve öğrencilerimize aktarmak için buradayız. Öğrencilerimizin gözünde bu duyguları görüyoruz. Mezun olan kardeşlerimizi hayatları boyunca okulumuzda kazandıkları değerleri korumalarını ve ileride çocuklarını da bu değerlerle yetiştirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Osmangazili öğrenciler, Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda o günleri anlatan dramalara imza attı. Duygu dolu anların yaşandığı mezuniyet töreninde öğrenciler temsili diplomalarıyla aynı fotoğrafta bir araya geldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…