Home FOTO GALERİ NOSAB HİZMET BİNASI İÇİN GERİ SAYIM…

NOSAB HİZMET BİNASI İÇİN GERİ SAYIM…

- Guncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2017 14:02
3 min read
NOSAB HİZMET BİNASI İÇİN GERİ SAYIM… için yorumlar kapalı
0

NOSAB MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMEDE BULUNDU.

NOSAB MÜTEŞEBBİS HEYET BAŞKANI ARAS: NOSAB’IMIZA HAYIRLI OLSUN.

 

BURSA – Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti, yapımında son aşamaya gelinen, yeni NOSAB Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

 

4 bin 450 metrekarelik idari bina, 2 bin 250 metrekarelik bankalar alanı, bin 195 metrekarelik kreşi ve 980 metrekarelik otoparkı ile toplamda 8 bin 875 metrekarelik net alan üzerine yapılan NOSAB’ın Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası’nda inşaat son aşamaya geldi.

 

NOSAB Müteşebbis Heyeti, açılışı yapıldığında özellikleriyle Bursa’nın en modern OSB hizmet binası olmaya aday yeni hizmet binası hakkında NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal ve diğer yetkililer tarafından bilgilendirildi.

 

Hizmet binasının birçok yönüyle ilki barındıracağını belirten NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, bu özellikler arasında en dikkat çekenlerden birisinin 140 öğrenci kapasiteli kreş olduğunu söyledi. Ünal, “Bursa sanayisine ve sanayicisine böyle bir hizmet sunacak olduğumuz için mutluyuz” dedi.

 

Şantiye sahasındaki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan NOSAB Müteşebbis Heyeti Başkanı Yalçın Aras da, “Halen kullanmakta olduğumuz yapı, gelişen ve büyüyen NOSAB’ın ve NOSAB’lı sanayicinin ihtiyaçlarını karşılamıyordu. Sanayicilerimizin taleplerini ve gerçekleri gözardı edemeyerek böyle bir yatırıma giriştik. Bugün yeni binamızın inşaatı büyük ölçüde bittiğini yerinde inceleyerek gördük. NOSAB’a, NOSAB’lı sanayicilerimize çok yakışacağını düşündüğümüz hizmet binamızda  Temmuz ayı sonu gibi açılışı yapma planımız var. Bu konuda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bursa’ya, Bursa sanayisine böyle bir tesis kazandıracak olduğumuzdan mutluyuz. Emeği geçen herkese minnettarız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…