Home FOTO GALERİ AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARINDAN TARİHİ KONGREYE ÇIKARMA

AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARINDAN TARİHİ KONGREYE ÇIKARMA

- Guncellenme Tarihi: 22 Mayıs 2017 13:17
2 min read
AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARINDAN TARİHİ KONGREYE ÇIKARMA için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden yuvasına döndüğü tarihi kongreye 52 otobüslük katılımla adeta çıkarma yaptı.

AK Parti Bursa İl ve 17 ilçe teşkilatı bütün kademelerinden üyeleri ile büyük kongreye katılım sağladı. Dün akşam saatlerinde başlayan seferlerle il ve ilçe teşkilatlarından partililer Ankara’ya hareket etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa teşkilatları olarak bu tarihi günde de üzerilerine düşeni gerçekleştirerek, tüm teşkilatları ile Ankara’da hazır bulunduklarını belirtti.

Tarihi kongre ile dünyaya örnek bir şekilde emanetin sahibine teslim edildiğini vurgulayan Başkan Torun, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ömrünü adadığı, ‘Sevdam’ dediği partisine her kademeden on binlerce dava arkadaşının sevgi gösterileri eşliğinde geri döndü. Bu kavuşma ülkesi için hizmet aşkıyla yanan AK Parti teşkilatlarına ayrı bir heyecan getirecek, daha güçlü bir Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda adımlarımız hızlanacaktır. Tarihi kavuşma ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…