Home EĞİTİM KARAGÖZ LIONS’TAN KINIK İLK OKULUNA DESTEK

KARAGÖZ LIONS’TAN KINIK İLK OKULUNA DESTEK

- Guncellenme Tarihi: 22 Mayıs 2017 13:12
3 min read
KARAGÖZ LIONS’TAN KINIK İLK OKULUNA DESTEK için yorumlar kapalı
0
  • KARAGÖZ LIONS, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BURSA- 118-K Yönetim Çevresi’nin renkli kulüplerinden Karagöz Lions Kulubü önderliğinde Nilüfer Leo, Karagöz Leo ve UTOG ( Uludağ Üniversitesi Toplum gönüllüleri ) öğrencileri Bursa’ya yaklaşık 100 km uzaklıkta bulunan Kınık İlkokulu’nun ihtiyaçlarını gidermek üzere harekete geçti.

Büyükorhan İlçesine bağlı Kınık İlkokulu’nda Hayalin Ne Projesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin kâğıda döktükleri hayalleri gerçekleştirildi. Kulüp üyeleri, minik öğrencilerin kompozisyonlarından yazdıkları oyuncak, giyim,kırtasiye gibi ürünleri öğrencilere teslim etmenin mutluluğunu yaşadı.

DUVARLARI RENGARENK BOYADILAR

Öte yandan bir diğer projede ise kulüp üyeleri, öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri için Kınık İlkokulu’nun duvarlarını kendi elleriyle boyadılar. İlkokul öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte duvarlar rengârenk grafiklerle dolduruldu.

Karagöz Lions, Nilüfer Leo, Karagöz Leo ve UTOG , öğrencilerinin aileleriyle katıldığı etkinliklerde Kınık Mahallesi’nde yaşayan çocuklarla birlikte oyunlar da oynadı. Doğanın tadını çıkaran kulüp üyeleri, keyifli bir günü geride bıraktı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SEVİNCİNE ORTAK OLDUK”

Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Sosyal ve kültürel alanda yaptığımız etkinliklere bir yenisini ekledik. Çocuklarımızla birlikte burada Kınık İlkokulu öğrencilerinin mutluluklarına ortak olduk. Bizden desteklerini esirgemeyen bizimle burada birlikte olan tüm üyelerimize, Nilüfer Leo , Karagöz Leo üyelerine ve UTOG ( Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri )  öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…