Home FOTO GALERİ KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANNE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ

KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANNE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ

- Guncellenme Tarihi: 16 Mayıs 2017 14:34
3 min read
KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANNE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ için yorumlar kapalı
0

BURSA – Kükürtlü Lions Kulübü, Alaaddinbey Özel Mesleki Eğitim Merkezi yararına Anneler Günü dolayısıyla ‘Anneler Günü ve Çocuk Şenliği’ düzenledi.

Kükürtlü Lions Kulübü tarafından Eker Meydan, Egeberk Anaokulu, Sincap Oyuncak destekleriyle Eker Meydan’da gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Güzel havayı da fırsat bilen ve Eker Meydan’ı dolduran aileler çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdi. Meydana kurulan kermesi gezerek alışveriş yapan aileler, hazırlanan gösterilerde de çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Ayrıca gün içerisinde Diyetisyen Gülin Kanat tarafından beslenme ile ilgili bilgilendirme yapılırken Yazar Betül Taşpatlatan Çağlar tarafından ise çağımızın hastalığı olarak nitelendirilen kanser hastalığı ile ilgili söyleşi gerçekleştirildi.

Çocuklar, meydanda yer alan kurabiye atölyesi, yoğurt atölyesi, sanat atölyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi karagöz atölyesiyle eğlenceli dakikalar yaşarken becerilerini de geliştirme fırsatı buldu.

Çocuk balerinlerin gösterisiyle renklenen etkinlik, illüzyon gösterisiyle keyifli anlara sahne oldu. Yapılan birbirinden ilginç illüzyon numaralarını büyük bir merakla izleyen çocuklar, neşel, vakit geçirdi.

Kükürtlü Lions Kulübü olarak sosyal sorumluluk bilinciyle birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş şunları söyledi: “Hem annelerimizin bu özel gününü kutlamak hem de Alaaddinbey Özel Mesleki Eğitim Merkezi yararına bir etkinlik yapmak istedik. Katılımınızdan ötürü çok teşekkür ediyor tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…