Home FOTO GALERİ KSİAD’DA YALÇIN TOY GÜVEN TAZELEDİ

KSİAD’DA YALÇIN TOY GÜVEN TAZELEDİ

- Guncellenme Tarihi: 16 Mayıs 2017 14:28
8 min read
KSİAD’DA YALÇIN TOY GÜVEN TAZELEDİ için yorumlar kapalı
0

KSİAD’DAN ÜÇ KATEGORİDE ÜYELERİNE ÖDÜL

  • TOY: OSB HEDEFİMİZE ÇOK YAKLAŞTIK

 

BURSA- Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) 10. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Yalçın Toy, oy birliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayapa Islah OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Duran, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal, Akçalar Sanayici ve İş Adamları Derneği Cevdet Yüce, HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun ve Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) Müdürü Bahattin Canıgüleç ve KSİAD üyesi iş adamları katıldı.

 

KSİAD 15. YAŞINI KUTLUYOR

 

Toplantıda konuşan KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, dernek olarak bu yıl 15. kuruluş yıldönümlerini kutladıklarını ifade etti. Kayapa Islah OSB’nin de Bursa’nın güçlü sanayi yapısı içinde yer aldığını belirten Toy, “Kayapa Islah OSB’deki 92 fabrikalarımız, 4 bin kişilik istihdam ve 2016 yılı sonu itibariyle 250 milyon dolar iç piyasa, 80 milyon dolar ihracat olmak üzere toplam 330 milyon dolarlık bir ticari hacmi temsil ediyor” dedi.

 

“ÖNCELİĞİMİZ BÖLGEMİZE OSB HÜVİYETİ KAZANDIRMAK”

 

Birinci önceliklerinin Kayapa Islah OSB’ye OSB statüsü kazandırmak olduğunu söyleyen Toy, “Bugün geldiğiniz noktada bu hedefimize çok çok yaklaştığımızı görüyoruz. 2014 yılının Eylül ayında Bölgemizin Islah OSB statüsü kazanması ve Müteşebbis Heyet’in teşekkül etmesinin ardından KSİAD olarak Kayapa Islah OSB Müteşebbis Heyeti ile uyumlu çalışmamızı sürdürüyoruz. İlk Islah OSB olma özelliğini taşıyan bölgemize OSB hüviyeti kazandırılması için üyelerimizin destekleri ve Bakanlık nezdindeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bölgemizin Islah OSB çalışmalarında çok büyük desteklerini ve yardımlarını gördüğümüz önceki dönem Bursa Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’na, halen Bursa Valiliğimizi ve Müteşebbis Heyet Başkanlığımızı yapmakta olan Sayın İzzettin Küçük’e, Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

“SOSYAL FAALİYETLERLE BİRLİKTELİĞİMİZ GÜÇLENİYOR”

 

Kayapa Islah OSB’de sanayiciler ve iş adamları başta olmak üzere üyeler arasında birlik ve beraberliği artırmak için sosyal faaliyetlere imza attıklarını dile getiren Toy, “Faaliyetlerimiz arasında bu dönem bizim için çok önemli olan bir diğer husus da Kayapa Islah OSB Camimizin hizmete girmesi oldu. Yapım işi olarak ilk adımı 2003 yılında atılan bin kişi kapasiteli cami, bölgemiz sanayicilerinin destekleriyle bu dönem tamamlandı. Ayrıca yol yapım çalışmalarından bilgilendirme toplantılarına, kan bağışı kampanyalarından sosyal etkinliklere kadar oldukça yoğun bir dönemi geride bıraktık” dedi.

 

TOY’DAN KSİAD ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

 

Birlik ve beraberlikten güç doğduğuna gönülden inandıklarını ifade eden Toy, şöyle devam etti: “KSİAD Yönetim Kurulu olarak bizler büyük bir gayret içindeyiz ve olmaya devam edeceğiz. Bize gösterdiğiniz güven için Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası ile devam eden genel kuruldaki seçimlerde KSİAD Yönetim Kurulu’nda Yalçın Toy ve Yönetim Kurulu Üyeleri güven tazeledi.

Genel Kurul’da Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 2017-2019 dönemi yönetimi şu şekilde oluştu:

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Yalçın Toy Salim Balcı, Ali Güler, Muammer Ballı, Cüneyt Canpolat

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Orhan Sekirden, Fevzi Çaplayan, İlhan Akırmak ve Mustafa Ertuğral

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Nazmi Kırımcı, Ali Karaca, Vedat Doyuk

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Behçet Çelik, Taner Yılmaz, İbrahim Gürkan seçildi.

 

ÖDÜL GECESİ DÜZENLENDİ

 

Öte yandan 15. Yılını kutlayan KSİAD,  Kayapa Islah OSB’de “İlk Kurulan Firmalar” kategorisinde D.L.G Yangın, Ergaz, Yepsan, “En Fazla İstihdam Yaratanlar” kategorisinde Yepsan, Ünver Grup, ÜKS Üçler Kelepçe, Plaskar Plastik ve “En Fazla İhracat Yapanlar” kategorisinde Yepsan, Ballı Metal ile May Fren’i plaketle ödüllendirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…