Home FOTO GALERİ ”Güzellik, her yerde aranan bir konuktur.”

”Güzellik, her yerde aranan bir konuktur.”

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 15:58
6 min read
”Güzellik, her yerde aranan bir konuktur.” için yorumlar kapalı
0

İşsizlik sorunu Türkiye’de de giderek büyüyen bir problem haline gelmiştir. Bu nedenle Türkiye’nin uyguladığı genel ekonomi politikaları içerisinde, istihdam ve işsizlik sorununun çözümlenmesinde daha dikkatli ve etraflıca politikaların üretilmesi ve uygulanması açıkça ortadadır. Ekonomik büyüme rakamlarındaki iyileşmelerin, işsizlik oranlarına olumlu yansıması görülmemiştir.

Bu olumsuzluklardan yola çıkarak, iş hayatına kalifiyeli Güzellik Uzmanları yetiştirerek ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlamak adına EsAkademi kurulmuştur. Kuruluşumuzdan bu güne kadar tek gayemiz yetiştirdiğimiz kursiyerlerimizin mükemmeliyetçi yaklaşımları ile donatılmış olmasıdır. 13 Mayıs Cumartesi gün yaptığımız Sertifika töreni ile 16 kursiyerimizi iş hayatına kazandırarak ülke ekonomimize doğrudan katkı sağlıyor olmanın gurunu taşımakta ve paylaşmaktayız.

 

Bursa da Güzellik Uzmanlığı Kursu denilince ilk akla gelen yer olan kalitenin ve güvenin adresi EsAkademi’nin profesyonel eğitim programı olmaktan gurur duymaktayız.

Geçmişten günümüze estetik ve güzellik kadınlar için hayatın en olmazsa olmaz unsurlarından biri olmuştur.

Günümüzde ise estetik ve güzellik sadece kadınların değil erkeklerin de rağbet gösterip talep ettikleri bir sektör haline gelmiştir.  Bu talep artışıyla her geçen gün çoğalan estetik, cilt bakımı – güzellik merkezlerindeki nitelikli eleman arayışı da giderek çoğalmaktadır. EsAkademi olarak bizler profesyonel ve nitelikli bir ekiple birlikte sektöre tam donanımlı profesyoneller hazırlamaktayız.

Kendi Güzellik Merkezinizi Açmak için Bir Adım Atabilirsiniz.

EsAkademide Güzellik Uzmanlığı Kursu Eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika almaya hak kazanacaklardır.  Meslek edindirme kurslarını tamamlayarak, Bursa’da Estetisyenlik sertifikası ve Güzellik Uzmanlığı sertifikası almak ve bu işi kendisine meslek edinmek isteyen kursiyerlerimiz için EsAkademi olarak birçok avantaj sunmaktayız.

Severek Yapacağınız Bir Mesleğiniz Olsun İstemez misiniz?

Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz, aldıkları eğitimlere sevgilerini katarak,  hiç şüphe yok ki bir güzellik merkezinde çalışacak, işverenin ve müşterilerin de memnuniyetini kazanacaklardır. Yâda bizimde

desteğimizle gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra yıllardır hayalini kurdukları kendi güzellik merkezlerini açarak kendi müşterilerinin yüzlerini reklendirip güldürebilirler.

Güzellik uzmanlığı kursu  Bursa denilince ilk akla gelen EsAkademi olarak yaptığı işi seven, mutlu meslek sahiplerinin sayısını artırmak için uzman bir eğitimci kadrosu ile MEB onaylı mesleki sertifika programları düzenlemekteyiz.

Güzellik Uzmanlığı Sertifikasına Sahip Olun Kursiyerlerimiz Nerelerde Çalışabilirler?

  •  Gerekli prosedürleri de tamamlayarak yıllardır hayali kurulan iş yerini açarak kendi güzellik merkezlerinin patronu olabilirler.
    ·  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan halk eğitim merkezlerinde ve mesleki eğitim merkezlerinde aday usta öğretici olarak görev alabilirler.
    ·  Güzellik merkezlerinde, kliniklerde, cilt bakım merkezlerinde, hastanelerin dermatoloji birimlerinde ve bunun yanında eczanelerde dermo-kozmetik danışmanı olarak da çalışabilirler.
    ·  Mankenlik ajanslarında, sinema ve televizyon stüdyolarında, prestijli otellerin güzellik-spa salonlarında görev alabilirler.
    ·  Kozmetik üretim sanayinde, güzellik malzemesi satan ve pazarlayan işyerlerinde çalışma olanakları bulunmaktadır.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …