Home FOTO GALERİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2017 16:02
2 min read
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK: ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI için yorumlar kapalı
0

KÜLTÜR OKULLARI 6 PROJEYLE “EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER”KONFERANSINA DAMGA VURDU

 

BURSA- Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen 14. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda Özel Bursa Kültür Okulları, 6 projesi ile sunum yaptı.

Özel Bursa Kültür Okulları 14. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na damga vurdu. 45 ilden 500 başvuru yapıldığı ve 80 projenin sunum yapmaya hak kazandığı konferansta Kültür Okulları, 6 projesiyle yer aldı.

Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinliğe Özel Bursa Kültür Okulları, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir ekiple katıldı.

Özel Bursa Kültür Okulları, Erken Çocukluk Eğitimi alanında; “Fillerin Dünyasında Keşfe Çıkıyoruz” ve Spor Eğitimi alanında; “Kültür Olimpiyatları”, “Sokak Oyunları ile Büyüyorum”, “Eğitimde Küçük Eller”; Eğitimde Sosyal ve Duygusal Becerilerin Desteklenmesi alanında ise “Hırsın Değil Azmin Zaferi” adlı projeleriyle sözlü sunum ve “Sporda Teknoloji Kullanımı ve Projeksiyonlu Eğitim” projesi ile de poster sunum yapmaya hak kazandı.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören projelerin detaylarını Türkiye’nin farklı illerinden gelen eğitimci, akademisyen ve özel konuklarla paylaşıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Sedat Yalçın’ın Uydu Kent Projesiyle Bambaşka Bir Bursa Geliyor

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın; kentte yaşam ka…