Home FOTO GALERİ KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER CATS MÜZİKALİ İLE BÜYÜLEDİLER

KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER CATS MÜZİKALİ İLE BÜYÜLEDİLER

- Guncellenme Tarihi: 13 Mayıs 2017 12:56
2 min read
KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER CATS MÜZİKALİ İLE BÜYÜLEDİLER için yorumlar kapalı
0

EFSANE MÜZİKAL CATS, KÜLTÜR SAHNESİNDE

BURSA- Dünyanın en önemli müzikalleri arasında yer alan Cats, Özel Bursa Kültür Okulları 5. Sınıf Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından orijinal dilinde sahnelendi.

Kültürlü öğrenciler, T.S. Eliot’un Old Possum’s Book of Practical Cats isimli şiir kitabından Andrew Lloyd Webber’in besteleriyle müzikale çevirdiği Cats’i sahneledi. Veliler ve öğrenci arkadaşlarının önünde sahneye çıkan küçük tiyatrocular, yetenekleriyle parmak ısırttı. Tiyatro, müzik ve dans olmak üzere üç farklı sanat disiplinini bir araya getiren oyunda Kültürlü öğrenciler, oyunun tamamını orijinal dili olan İngilizce seslendirerek velilerini ve öğretmenlerini gururlandırdı. Müzikalde rol alan öğrencilerin başarılı performansları dakikalarca ayakta alkışlandı. Kültürlü öğrenciler, müzikalde dans ve şarkı söylemekteki yeteneklerini de ortaya koydu.

Dünyada en uzun süredir aralıksız oynanan müzikaller arasında yer alan Cats, bir grup kedinin yaşadıkları üzerinden insanlara, yaşamayı, yaşlanmayı, dostluğu ve var olma mücadelesini anlatıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…