Home FOTO GALERİ YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİLER

YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİLER

- Guncellenme Tarihi: 13 Mayıs 2017 12:51
2 min read
YENİ ÜYELERLE DAHA DA GÜÇLENDİLER için yorumlar kapalı
0

BARIŞ VE KARAGÖZ LIONS’TAN GÖRKEMLİ ÜYE ALIM TÖRENİ

BURSA-  Lions 118-K Yönetim Çevresinin genç kulüpleri Barış ve Karagöz Lions Kulübü, ortak üye alım töreni ile kulüplerini güçlendirdi.

Almira Otel’de düzenlenen geceye Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay, Geçmiş Dönem Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüp başkanları ile Barış ve Karagöz Lions Kulübü üyeleri katildi. GMT Koordinatörü  Nükhet Tuzcuoğlu’nun yönettiği törenle Ozan Ekiz, Özhan Çimer ve Levent Fenerci Barış Lions ailesine katılırken Şeyda Erol ve Arzu Eren de Karagöz Lions’un gücüne güç kattı.

Gecede konuşan Barış Lions Kulübü Başkanı Semra Baykan ve Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay, yeni üyelerle karşılıksız hizmet yolculuğuna devam edeceklerini dile getirdiler.

Yeni üyelerin üyelik rozetlerini takdim eden Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay da, “Yönetim çevremize moral, motivasyon ve heyecan katan Barış ve Karagöz Lions kulüplerinin yeni üyeleri, hoş geldiniz. Sizler 100. yıl üyeleri olarak ailemize katildiniz. İleride çok önemli liderler olacaksınız” dedi.

Gece, tüm lion’larin hep birlikte pasta kesmesiyle tamamlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …