Home FOTO GALERİ GÖKYÜZÜ ÇİÇEK AÇTI

GÖKYÜZÜ ÇİÇEK AÇTI

- Guncellenme Tarihi: 13 Mayıs 2017 18:45
2 min read
GÖKYÜZÜ ÇİÇEK AÇTI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği “Uçurtma Şenliği” yoğun ilgi gördü. Gemlik Belediyesi Şahin Tepe Motokros Pistinde yapılan şenliğe ilçedeki ilk ve ortaokulların yanı sıra ana sınıf okullarından yüzlerce çocuk katıldı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Halil Gemici, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş’de Uçurtma Şenliğine destek vererek çocukların coşkusuna ortak oldular.

Gemlik Belediyesi’nin hediyesi uçurtmalar ile gökyüzüne çiçekler açtıran çocukların eğlencesine anne ve babaları da eşlik etti. Sabah saatlerinden akşamüstü saatlerine kadar devam eden uçurtma şenliğinde, çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, arada sırada yapılan uçurtma şenliklerini periyodik hale getirmek istediklerini ifade ederek, Kent Konseyi Yönetimi ve Çocuk Meclisi yönetimine teşekkür etti.

Çocukların coşkusuna ortak olmaktan duydukları mutluluğu da dile getiren Ahmet Avcı, çocukların anne, baba ve öğretmenlerine de teşekkürlerini dile getirerek, “Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik tüm projelere destek vermeyi sürdüreceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…