Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyesi ve TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği’nden iş birliği

Nilüfer Belediyesi ve TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği’nden iş birliği

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 14:19
4 min read
Nilüfer Belediyesi ve TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği’nden iş birliği için yorumlar kapalı
0

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, ekonomik kalkınmışlıkta Avrupa standartları ile yarışan Nilüfer için bazı projelerini sunmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.  Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Öztürk, TOSYÖV Başkanı İsmail Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Yiğit, Esra İnhanlı, Bahadır Celal Manasoğlu, Yasemin Meriç ve Fatih Norman yer aldı.
Ziyarette TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer için düzenlenecek olan ‘Sürdürülebilir Yaşam ve Ekonomik Büyüme Çalıştayı’ hakkında Başkan Bozbey ile görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz yıl ‘Avrupa Diploması’nı alan Nilüfer için gündeme getirilen öneriyi Başkan Bozbey de olumlu bulduğunu söyledi. Önümüzdeki aylarda Nilüfer Belediyesi ile TOSYÖV Bursa’nın proje paydaşlığında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik kapsamında Nilüfer’in sosyo – ekonomik büyümesinin yanı sıra ilçedeki sanayi yapılanmasının ve kaliteli toplum yaşamının sürdürülebilirliği ele alınacak.
Ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de giderek artan sanayileşmenin artık durması gerektiğine de vurgu yaptı. Bozbey, mevcut sanayiyi temsil eden firmaların kiloda değil pahada ağır üretim şekline yönelmeleri ve böylece bölgenin farklı bir teknolojik cazibe merkezine dönüşmesi gerektiğini belirtti.
Markalaşmanın önemine değinilen görüşmede, TOSYÖV Başkanı İsmail Korkmaz da Bursa’ya bir sanayi müzesi kurmak istediklerini belirterek Başkan Bozbey’e bu projeleri hakkında da bilgi aktardı. KOBİ’lerin konumu ve faaliyetleri nedeniyle sanayi müzesi için çalışma başlattıklarını belirten Korkmaz, Başkan Bozbey’den yer talebinde bulundu.
TOSYÖV Bursa’nın projelendireceği ve bünyesinde sosyal donatı alanları ile Bursa’ya ait obje ve ürünlerin sergileneceği ve satılacağı mağazaların da olacağı müze fikrine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sıcak baktığını belirterek destek verebileceklerini söyledi. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…