Home FOTO GALERİ HETADER, GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP SEMPOZYUMU DÜZENLEYECEK…

HETADER, GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP SEMPOZYUMU DÜZENLEYECEK…

- Guncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2017 14:07
2 min read
HETADER, GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP SEMPOZYUMU DÜZENLEYECEK… için yorumlar kapalı
0

GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIBBIN DETAYLARI BURSA’DA KONUŞULACAK.

BURSA- Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler ve HETADER Başkanı Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Elif GÜLER KAZANCI’nın önderliğinde 4. HETADER Bilimsel Etkinlik Günleri kapsamında “ Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp-Doğal Şifa Yöntemleri Sempozyumu” yapılacak.

“Sağlığınıza Sağlık Çocuklarımıza Gelecek” sloganı ile yola çıkılan sempozyum, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmeti Genel Müdürlüğü, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Medicabil Hastanesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

La Vie GARDEN restoranın ev sahipliği yaptığı ve sempozyumun hayata geçmesinde katkısı bulunan sponsor kurumların temsilcilerinin de hazır bulunduğu basın toplantısın da konuşan Kazancı;

13 Mayıs Cumartesi günü saat 9’da Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda başlayacak olan ulusal düzeyde konusunda uzman olan birçok bilim insanının katılacağı ve “Bursa’da bir ilk olan sempozyumda halkımız ve sağlık personellerimizle doğal yaşam formüllerimiz paylaşılacak aynı zamanda etkinliğin geliri genetik hastalıklardan “ömür boyu kana bağımlı Talasemi ve yine ömür boyu kanama riski olan Hemofilili” çocuklarımıza eğitim bursu sağlanacaktır diye sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…