Home FOTO GALERİ TÜMSİAD’IN 7.OLAĞAN GENEL KURULUNA BURSA ŞUBESİ TAM KADRO KATILDI…

TÜMSİAD’IN 7.OLAĞAN GENEL KURULUNA BURSA ŞUBESİ TAM KADRO KATILDI…

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2017 14:17
3 min read
TÜMSİAD’IN 7.OLAĞAN GENEL KURULUNA BURSA ŞUBESİ TAM KADRO KATILDI… için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ BAŞKANI ARSLAN: CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇİZDİĞİ VİZYON DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ…

BURSA – TÜMSİAD Bursa Şubesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşen ve Yaşar Doğan’ın başkanlığa seçildiği TÜMSİAD 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Haliç Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile hazır bulundu.

Genel Kurul sonrasından bir değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, güzel bir Genel Kurul’u geride bıraktıklarını ifade etti. 3 bin kişinin katıldığı toplantıda TÜMSİAD ailesinin adeta gövde gösterisi yaptığını söyleyen Arslan, Bursa Şubesi olarak tam kadro yerlerini aldıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ve tüm dünyaya önemli mesajlar verdiği Genel Kurul Toplantısı ile ilgili değerlendirmede bulunan Arslan, şunları söyledi: “Öncelikle, TÜMSİAD’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen Yaşar Doğan Başkanımızı ve ekibini tebrik eder, görevlerinde başarılar diliyorum. Oldukça güzel bir genel kurulu geride bıraktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizleri yalnız bırakmaması TÜMSİAD’ın bu ülke için ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesi. Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği yeni vizyonla birlikte Genel Merkezimizin hamiliğinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TÜMSİAD’ın en aktif şubelerinden biri olan Bursa Şubemiz hedefleri doğrultusunda şehri ve ülkesi için çaba sarf etmeyi sürdürecektir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …