Home FOTO GALERİ Klipte Best Modeller Geçidi

Klipte Best Modeller Geçidi

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2017 14:13
2 min read
Klipte Best Modeller Geçidi için yorumlar kapalı
0

Ece Gürsel’den POP Şarkıya POP klip

Modellikteki başarısını alternatif rock tarzı ile sahneye de taşıyan Ece Gürsel, ara verdiği müziğe yepyeni POP projesi ile geri döndü.

“Boş Duvarlar” adlı şarkıda genç ve başarılı DJ SÖZDEN ile feat yapan Ece Gürsel şarkının klibi için de kesenin ağzını açtı.

Yönetmenliğini Müjdat Küpşi’nin üstlendiği klipte ünlü modele kız kardeşi Burçe Gürsel ve 20 kişilik bir Best Model ekibi eşlik etti. Şarkının final sahnesi için bir araya gelen 20 Best Model, meslektaşları Ece Gürsel’i podyumda olduğu gibi klip çekiminde de yalnız bırakmadılar.

Finalde adeta güzellik yarışmasına dönen klip, 60 kişilik ekip tarafından 20 saat süren çekimler ile sona erdi.

Sözü ve müziği Koray Berberoğlu’na, düzenlemesi ünlü müzisyen İskender Paydaş’a ait olan “Boş Duvarlar” parçası ile bu yazın hitleri arasına girmeyi hedefleyen güzel model Ece Gürsel ve DJ SÖZDEN  ayrıca  sahnelerin en iyi ikilisi olmaya aday olduklarını da eklediler.

Müzikte yeni bir ikili olduklarını söyleyen Ece Gürsel’in şarkısı kadar video klibi de muhteşem sahneleri ile iddialı geliyor.

 

DMC etiketi taşıyan tekli Ece Gürsel feat DJ Sözden olarak dijital platformlarda yerini alırken, video klibi ise tüm müzik kanallarında ilgiyle izleniyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…