Home FOTO GALERİ U 13 VE U 16’LAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

U 13 VE U 16’LAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2017 14:56
3 min read
U 13 VE U 16’LAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Spor U 13 ve U 16 takımları şampiyonluğa giden yolda emin adımlarla ilerliyorlar. Son hafta maçlarında U 16 takımı deplasmanda Altınok Spor’u dört golle geçerken, U 13’lerde ağabeylerini aratmadılar. Arabayatağı’nın üç puan önünde lider durumda bulunan U 13 takımı Çalı Spor’u deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı.

U 13 takımının kalan son üç haftadaki iki maçı Gemlik’te oynanacak. 3 maçta 9 puan hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Haydar Yiğit, “Takımımızın bunu yapacak gücü var. Şu an gurubumuzda lideriz. Bunu bırakmayı düşünmüyoruz. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Gemlik halkının da bizlere olan desteğini sürdürmelerini istiyoruz” dedi. Bitime bir hafta kala Yavuz Selim’in üç puan önünde lider bulunan U 16 takımına da değinen Haydar Yiğit, “Hem U 13 hem de U 16 takımımızla Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. Sporcularımızla gurur duyuyorum. Türkiye Şampiyonası çocuklarımız için büyük bir fırsat. Burada Türkiye’nin en güzide kulüplerinin scout ekipleri bu Şampiyonayı izleyecekler. Bu fırsat arenasında da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Türkiye Şampiyonalarının gediklisi bir kulüp olduk. Bu yıl da bunu tekrar edeceğiz. Bugüne kadar birçok futbolcumuzu profesyonel kulüplere gönderdik. Bu çocuklarla her daim başarıyı hedefliyoruz” diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Kulüp Başkanı Hulusi Gandar’a da teşekkür eden Haydar Yiğit, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün birçok branşta başarılı olduğunu ve destekler sayesinde bu başarıların devamının geleceğini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …