Home EĞİTİM KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE SEMİNERİ

KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE SEMİNERİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Nisan 2017 13:29
2 min read
KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE SEMİNERİ için yorumlar kapalı
0

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin seçkin kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü, çevre kirliliği ve iklim değişikliğine dikkat çekmek için Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları’nda seminer gerçekleştirdi.

Bursa Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Efsun Dindar tarafından verilen seminere, Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, kulüp üyeleri, Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Seminerde Dindar tarafından çevre kirliliğinin sebepleri ve kirliliği önleme yöntemleri, geri dönüşümün önemi ve enerji tasarrufu hakkında bilgiler düzenlendi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen seminerde öğrenciler, çevreye karşı duyarlı olacaklarına “söz” verdiler.

KORGAVUŞ: ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş da Bursa Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Efsun Dindar’a başarılı sunumu, Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları yönetimi ve öğretmenlerine de çevreye duyarlı nesillerin yetiştirilmesine verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti. Seminerdeki performansları nedeniyle öğrencileri tebrik eden Korgavuş, “Gelecek adına sizlere güveniyoruz” dedi. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Zabıtadan Pide Gramajı Denetimi

Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmang…