Home FOTO GALERİ Spor şenlikleri gençleri doğayla buluşturdu

Spor şenlikleri gençleri doğayla buluşturdu

- Guncellenme Tarihi: 22 Nisan 2017 17:21
4 min read
Spor şenlikleri gençleri doğayla buluşturdu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, doğa yürüyüşü ve hentbol müsabakalarıyla başladı. Gençler doğa yürüyüşüne katılırken, minik ve küçüklerin hentbol müsabakaları da nefes kesti.

Bursa’da sporun kardeşlik ruhu ve coşkusunu uluslararası boyuta taşıyan Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, liseli gençlerin doğa yürüyüşüyle başladı. Nilüfer’de bu yıl da binlerce öğrencinin katılımıyla, dostluk ve birliktelik bilincinin aşılanacağı spor şenlikleri kapsamında, Odunluk Mahallesi’nde bulunan Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı’ndan başlayan doğa yürüyüşüne çok sayıda öğrenci katıldı. Gençler, Atatürk Kent Ormanı ve Nilüfer Atlı Doğa Yürüyüş Parkuru’nu geçerek Gümüştepe Mahallesi’nde bulunan Misi Kamp Karavan Tesisleri’ne gelerek doğa yürüyüşünü tamamladı.

“HENTBOL MİNİKLER”DE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde doğa yürüyüşüyle birlikte salon sporları karşılaşmaları da başladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde minik ve küçük kategorilerinde yapılan hentbol müsabakaları heyecanlı geçti. Minik ve küçüklerin centilmence mücadelesi izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

“Hentbol Minikler”  kategorisinde şampiyonlar da belli oldu. Çekişmeli geçen maçta Minik Erkekler finalinde Abdurrahman Vardar Ortaokulu, rakibi özel Meltem Koleji’ni 5-4 yenerek şampiyon oldu. Minik Kızlarda da Dilek Özer Ortaokulu’nun 2 takımı karşı karşıya geldi. Dilek Özer B Takımı Dilek Özer A takımını 15-8 yenerek şampiyonluğu aldı.  Dereceye giren takımlara ödüllerini Nilüfer Belediye Meclisi’nin Sağlık ve Spor Komisyonu Başkanı Atakan Çorbacı verdi. Çorbacı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına da öğrencileri kutladı.

Nilüfer İlçe Kaymakamlığı himayesinde Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi tarafından düzenlenen Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, dart, futbolun yanı sıra masa tenisi, model uçak, oryantiring, petank, satranç gibi toplamda 26 branşta müsabakalar 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…