Home FOTO GALERİ ÖZEL HAYAT HASTANESİ’NDEN HELVA İKRAMI…

ÖZEL HAYAT HASTANESİ’NDEN HELVA İKRAMI…

- Guncellenme Tarihi: 15 Nisan 2017 14:52
3 min read
ÖZEL HAYAT HASTANESİ’NDEN HELVA İKRAMI… için yorumlar kapalı
0

ÖZEL HAYAT HASTANESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR. ÖZKUL: KUTLU DOĞUM HAFTASI’NDA HERKES KENDİ ALANINDA BİR ŞEYLER YAPMALI!

BURSA – Kutlu Doğum Haftası kapsamında yıllardır çeşitli etkinliklere imza atılan Özel Hayat Hastanesi’nde bu sefer de vatandaşlara helva ikram edildi.

Vatandaşlar ve esnafa helva ikramının yapıldığı etkinlikte; Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ile hastane çalışanları da hazır bulundu. Yapılan dua ile başlayan etkinlik, Dr. Özkul ve hastane çalışanlarının vatandaşlara helva ikram etmesiyle devam etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, “Kutlu Doğum Haftası’nda herkes kendi alanında bir şeyler yapmalı, bunu hayatının bir parçası haline getirmeli; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygu ve düşüncelerimizi pekiştirmek için bu etkinliğimizi her yıl gerçekleştireceğiz” dedi.

Özel Hayat Hastanesi olarak bu hafta kapsamında yıllardır vatandaşlara indirimli ve ücretiz muayene imkânı tanıdıklarını hatırlatan Dr. Özkul, “Biz, senelerce bu haftada indirimli ve ücretsiz muayeneler yaptık. Bu sene de helva ikramını arzu ettik. Yaklaşık bin 500 kişiye helva dağıttık. Peygamberimizin doğum yıldönümü olan Kutlu Doğum Haftası’nın başladığı bugün, bu etkinlikle bir farkındalık oluşturmak, dikkat çekebilmek adına helva ikram ediyoruz. Kutlu Doğum Haftası süresinde programımıza çeşitli etkinlikler ile devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …