Home FOTO GALERİ HAYRANLIK ENGEL TANIMAZ

HAYRANLIK ENGEL TANIMAZ

- Guncellenme Tarihi: 11 Nisan 2017 14:47
3 min read
HAYRANLIK ENGEL TANIMAZ için yorumlar kapalı
0

Bandırma’da yaşayan 6 yaşındaki engelli öğrenci Şeyma Yalçın’ın en büyük hayali Pop Müziğinin güçlü sesi Mustafa Ceceli ile tanışmak ve resim çektirmekti. Bandırma Dr. Ayten Bozkaya Spastik Engelliler okulunda eğitim ve öğretim gören Şeyma Yalçın’ın bu hayali Mustafa Ceceli’nin Gemlik konserinde gerçekleşti. Gemlik Belediyesi’nin 2017 yılı Kültürel Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bahar Konserinde sahne alan Mustafa Ceceli’yi görmek için Annesi Arzu Yalçın ile birlikte Bandırma’dan kalkıp gelen Şeyma Yalçın’ı Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş ağırladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında izdiham yaratan konser öncesinde Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’in aracılığıyla Mustafa Ceceli ile buluşan Şeyma Yalçın, en büyük hayalini gerçekleştirmenin coşkusunu yaşadı. 6 yaşındaki engelli hayranını kucaklayan, yanaklarını öperek, sarılan Mustafa Ceceli, hayranının ikinci isteğini de geri çevirmeyerek objektiflere birlikte söz verdi. Şeyma Yalçın Pop müziğinin yıldız ismi Mustafa Ceceli’yi Bandırma’ya da davet etmeyi ihmal etmedi.

Anne Arzu Yalçın, kızını mutlu etmenin en büyük hedefleri olduğunu vurgulayarak, “Mustafa Ceceli’nin en büyük hayranlarından birisi kızım Şeyma diyebilirim. Sosyal Medya aracılığıyla Gemlik’te Konser vereceğini duymuş. Okul yöneticilerine söylemiş. Kent Konseyini arayarak bilgi almışlar. Bizi burada en iyi şekilde ağırlayan Gemlik Kent Konseyi yönetimine teşekkür ediyorum. 6 yaşındaki meleğimin en büyük hayallerinden birisini gerçekleştirdik. Hep birlikte onu mutlu ettik. Bu arada Mustafa Ceceli’de neden bu kadar çok seviliyor onu da anlamış olduk. İsteğimizi geri çevirmedi. Şu anda Gemlik’ten çok mutlu ayrılıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …