Home FOTO GALERİ OSMEK, Kadınlara İlham Veriyor

OSMEK, Kadınlara İlham Veriyor

- Guncellenme Tarihi: 5 Nisan 2017 21:05
3 min read
OSMEK, Kadınlara İlham Veriyor için yorumlar kapalı
0

– OSMEK, Kendi İşinin Patronu Yapıyor

Osmangazi Belediyesi, meslek edindirme kurslarıyla vatandaşa umut olurken, özellikle kadınların özgüvenlerini kazanmalarına destek oluyor.
OSMEK’in Girişimcilik Kursu’na katıldıktan sonra özgüven kazanan ve kendi işletmesini açan İrem Bilgiç, kurs sayesinde ufkunun açıldığını belirterek, “Ticaret yapmak, cesaret isteyen bir şey. Kurs sayesinde korkularım azaldı. Projelendirme, araştırma, finansman konularında bana çok faydası oldu. Kursta birçok sektörü görme şansı yakaladım ve gıda sektöründe karar kıldım” dedi.
OSMEK’in Girişimcilik Kursu’na gittikten sonra kendi işletmesini açanlardan biri de İrem Bilgiç oldu. Fransa’da hukuk eğitimi alan Bilgiç, uzun yıllar kendi işinin patronu olma hayalini kurdu. Bu fikrini hayata geçirmek için çeşitli araştırmalar yapan Bilgiç, ilk olarak OSMEK’in Girişimcilik Kursu’na gitmeye karar verdi. 3 hafta süren kursun ardından da Zafer Plaza’da kendi iş yerini açtı. OSMEK’in kadınlar için özellikle ilham verici olduğunu söyleyen Bilgiç, verdiği imkanlar ve desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da teşekkür etti.
“20 Çalışanım Var, Yarısı Kadın”
Uzun yıllar iş yeri kurma ve kendi işinin patronu olma hayallerini kuran İrem Bilgiç, “OSMEK Girişimcilik Kursu’nu haberlerden öğrendim.

Mülakata girdim ve kabul edildim. Bir çocuk cafesi projesi sundum. Kurs sayesinde ufkum açıldı. Herkesin iş fikrinden esinlendim. Başka sektörleri gördüm ve bu işe karar verdim. Franchising sistemi ile Zafer Plaza’da Alaçatı Muhallebicisi’ni açtım. 15 gün içerisinde her şey halloldu. Eşim de kendi işinden sıkılmıştı. Beni de çok destekledi. Şimdi birlikte çalışıyoruz. 20 çalışanımız var. Yarısı kadın” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …