Home FOTO GALERİ Bursa Barosu AİHM’de!

Bursa Barosu AİHM’de!

- Guncellenme Tarihi: 1 Nisan 2017 16:00
2 min read
Bursa Barosu AİHM’de! için yorumlar kapalı
0

Bursa Barosu, kısa adı BEBKA olan Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nca desteklenen “Bursa Barosu AİHM’de” projesi çerçevesinde 40 avukata mesleki İngilizce kursu veriyor. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi (AİHS) özelindeki İngilizce eğitimi Dr. Zeynep Burcu Akbaba Bozkurt tarafından veriliyor.

Bursa Barosu AB ve Dış İlişkiler Komisyonu’nun organizasyonu ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Bursa Sürekli Eğitim Merkezi katkısıyla Bursa Barosu’nun BAOB’daki toplantı salonunda cumartesi-pazar günleri gerçekleştirilen ve 54 saat sürecek olan eğitimden sonra belirlenecek bir grup avukat Strazburg’a giderek 10 gün boyunca AİHM’de dosya inceleme fırsatı bulacak. Bunun yanında hem AİHM İkinci Daire hem de Büyük Daire’de duruşmalara girecek olan avukatlar AİHM hakimleriyle de fikir alışverişinde bulunabilecekler. Katılımcılar Strazburg’taki eğitici eğitiminin dönüşünde Bursa Barosu Başkanlığı’na bir rapor sunacaklar.

Projenin son aşamasında da panel ve konferanslar düzenlenecek. Bu organizasyonlar yurt çapında isteyen barolarda tekrarlanacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…