Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET”İ ANLATIYOR

AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET”İ ANLATIYOR

- Guncellenme Tarihi: 1 Nisan 2017 16:07
6 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET”İ ANLATIYOR için yorumlar kapalı
0

EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ: YÖNETİMDE İSTİKRAR TEMSİLDE ADALET

  • İLÇE BAŞKANI YILMAZ: BİZ MİLLETİMİZLE VARIZ

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi İlçe Teşkilatı ve AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç,  referandum çalışmaları kapsamında sendika temsilcileriyle bir araya geldi.

Hizmet-İş Bursa Şube Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet İş Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin, Öz Orman-İş Bölge Başkanı Yavuz Balcı, Çelik-İş Şube Başkanı Ali İhsan Dal, Öz Finans –İş İl Başkanı Mehmet Kop, Öz İpek-İş İl Başkanı Ekrem Saraçoğlu, Oleyis Sendikası İl Başkanı Hilmi Dursun, Öz-Güvensen İl Başkanı Yavuz Ağırman ve sendika yöneticileri katıldı.

GÖZGEÇ: CUMHURBAŞKANI’NIN MECLİS’İ FESİH YETKİSİ YOK!

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 2011 ve 2016 yılında tüm partilerin katılımıyla bir anayasa komisyonu oluşturulduğunu ancak bu komisyonlarda uzlaşılan maddelerin bile çeşitli bahanelerle Meclis’ten geçirilemediğini söyledi. Mevcut sistemin kişilere bağlı kriz üretmeye müsait olduğunu dile getiren Gözgeç, “Cumhurbaşkanlığı sistemiyle krizler önlenecek. Güvenoyunu sistemin doğası gereği kaldırıyoruz. Çünkü hükümeti halkın meclise gönderdiği temsilciler değil doğrudan halk seçiyor. Bu sistemin bir diğer özelliği de Cumhurbaşkanının yüzde 50 artı 1 oranında halk desteği almış olması olacak. Tartışmaların aksine Cumhurbaşkanı’nın Meclis’i fesih yetkisi yok. Meclis ve Cumhurbaşkanı karşılıklı seçim kararı alabiliyor. Hakemlik ise millette olacak” dedi.

“BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ”

Evet-hayır çekişmesinin nedeni ‘İpin ucunu milletin eline mi vereceğiz mi, vermeyeceğiz mi’ tartışması olduğunu savunan Gözgeç, “Yani millete duyulan güvenle alakalı. Biz milletimize güveniyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yönetimde istikrar temsilde adaleti getirecek bir sistem” dedi.

YILMAZ: DARBELERİN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN “EVET”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise “Bir daha koalisyonlar dönemi yaşamamak, siyasi ve ekonomik istikrar ve darbelerin kökünü kazımak için “evet” oyu istiyoruz. Biz milletimizle varız. Bir ve beraber olursak bizi kimse yıkamaz” dedi.

 

KARAASLAN’NDAN OSMANGAZİ STANTINA ZİYARET

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında halka buluşmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’le Burunca Derneği ve Çerkez Derneği, Tokat Erbaalılar Derneği ve Geçit Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’la birlikte Uzunçarşı ve Kozahan esnafıyla da bir araya geldi. Öte yandan Karaaslan, Orhangazi Parkı’nda Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın açtığı evet çadırını da ziyaret ederek halkın sorularını yanıtladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…