Home FOTO GALERİ VEKİL BİRKAN’DAN BURSA İHTİSAS DERİ VE KARMA OSB YÖNETİMİNE TEBRİK

VEKİL BİRKAN’DAN BURSA İHTİSAS DERİ VE KARMA OSB YÖNETİMİNE TEBRİK

- Guncellenme Tarihi: 2 Nisan 2017 22:47
6 min read
VEKİL BİRKAN’DAN BURSA İHTİSAS DERİ VE KARMA OSB YÖNETİMİNE TEBRİK için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Zekeriya Birkan, Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB Yönetimini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı, kısa sürede bölgelerinde önemli işlere imza atan OSB yönetimine teşekkür etti.

Bursa İhtisas Deri ve Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’ı ağırladı. OSB yönetim binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Aygüler, yönetime geldikleri günden bu yana OSB’lerinde önemli işlere imza attıklarını belirtti.

Aygüler, göreve geldiklerinde ilk olarak OSB’lerinin devlete olan borcunu ödemek için kollarını sıvadıklarını söyleyerek, “Bakanlarımız, Bakanlık yetkililerimiz, Sayın Valimiz, AK Parti İl Başkanımız, bölge vekillerimiz, yerel yöneticilerimiz ve üyelerimizin katkıları ile borç sorunumuzu çözdük. Şimdi sıra bölgemizi genişleterek Bursamıza ve ülkemize daha fazla katkı koymaya geldi. Bölgemizin büyüyüp, hedeflediğimiz gibi tüm Türkiye’ye hizmet verecek, dünyaya örnek bir üretim merkezi haline gelebilmesi için karma statüsüne erişmesi için attığımız adımların sonuna yaklaştık. İnşallah OSB’mizi sektörümüzün Türkiye’deki ana merkez haline getireceğiz. Bu konuda da gerekli adımları atmaya devam ediyoruz. Bursamız İnşallah hak ettiği gibi deri ve deri ürünleri imalatı sanayinin merkezi olacak ve dünya standartlarında, üretime imza atacağız. Bunun için de gerekli AR-GE, İNOVASYON ve tasarımın önemini biliyor, deri üretiminin yanı sıra tekstil, makine ve metal işleme firmalarımızı da bölgemize çekmeye çalışıyoruz. İnşallah gerekli yatırım ortamını sağlayarak, büyük firmaları bölgemize çekeceğiz ve Bursa’yı bu alanda bir marka haline getireceğiz. Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’da 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumun vurgu yaptı ve OSB yönetimini çalışmalarını yakında ve takdirle izlediğini söyledi. Birkan, şunları söyledi:

“Biz bu yola Türkiye’de siyasi istikrarı sağlamlaştırmak için çıktık. Yakın geçmişimizde çok kısa ömürlü iktidarlara, koalisyonlara, darbelere hepimiz şahitlik ettik. Tüm bunlar Türkiye’ye en iyi ihtimalle zaman kaybettirdi. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin önüne konulan büyük hedeflere ulaşılması, atılan adımların ve atılımların devamı için, ülkemizin önünün daha da açılıp hedeflediğimiz ekonomiye, refah seviyesine ulaşabilmemiz için bu sistem değişikliği şart. Türkiye artık darbecilerin, vesayetçilerin zihniyetleri ile oluşturulmuş anayasalarla yönetilemez. Partimizin kuruluşundan bu yana hep arzuladığımız gibi halkın iradesi egemen olmalı. Günlerdir sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızda görüyoruz ki halkımız da bizlerle hemfikir. İnşallah 16 Nisan’da sandıklardan ‘EVET’ çıkacak ve halkımızla, sanayicilerimizle birlikte geleceğe daha da emin adımlarla yürüyeceğiz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…