Home FOTO GALERİ TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri Beyçelik Gestamp’ı ziyaret etti.

TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri Beyçelik Gestamp’ı ziyaret etti.

- Guncellenme Tarihi: 28 Mart 2017 14:18
4 min read
TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri Beyçelik Gestamp’ı ziyaret etti. için yorumlar kapalı
0

Üretim tesislerine teknik geziler sürüyor…

Yeni dönemde fabrika ziyaretleriyle üyelerine vizyon katan TÜGİAD Bursa Şubesi, Bursa’da otomotiv yan sanayiinin önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp’ı ziyaret etti. Beyçelik Gestamp CEO’su ve TÜGİAD Bursa Şubesi 7. Dönem Başkanı Baran Çelik ile bir araya gelen Başkan Onur Özkul ve yönetim kurulu üyeleri, fabrikada incelemelerde bulundu.

TÜGİAD Bursa Şubesi,  ulusal ve uluslararası arenada faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Daha önce Bupiliç, Vestel, Yeşim Tekstil ve Ferrari gibi sektörünün önde gelen markalarının üretim tesislerini bizzat yerinde inceleyen TÜGİAD Bursa Şubesi, son olarak Bursa’nın önemli firmalarından Beyçelik Gestamp’ı ziyaret etti.

Beyçelik  Gestamp  CEO’su ve TÜGİAD Bursa Şubesi 7. Dönem Başkanı Baran Çelik ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Onur Özkul ve beraberindeki heyete önce sunum yapıldı. Sunumun ardından TÜGİAD Bursa heyeti, Çelik’in rehberliğinde fabrikayı gezdi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Çelik şunları söyledi:  “Sizleri fabrikamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.  TÜGİAD Bursa Şubesi, Bursa için çok faydalı projeler geliştiriyor, kentimiz için önemli bir dernek. Ben de bu ailenin bir ferdi olarak her zaman sizlere destek olmaya hazırım.”

TÜGİAD Bursa Şubesi üyelerinin farklı alanlarda iş yapan tesisleri ziyaret etmesinin vizyonlarına olumlu katkılar yapacağını söyleyen Özkul da şunları söyledi: “TÜGİAD Bursa Şubemize başkanlık yapmış, derneğimizin yükselmesinde emeği geçmiş, ülke ekonomisi için de son derece önemli bir faaliyet sürdüren kıymetli Başkanımız Baran Çelik Bey’e bugünkü ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyoruz. Ticari ve sanayi faaliyetlerinin yanı sıra ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle de yaşadığı kente hizmet eden bir firmanın bünyemizde olması ve yöneticisinin Başkanımız olması bizler adına gurur verici. TÜGİAD Bursa olarak yeni dönemde de çok önem verdiğimiz fabrika ziyaretlerini sürdüreceğiz.

Ziyaret sonrasında Onur Özkul tarafından Baran Çelik’e Renk Otizm Derneği’nde otistik çocukların kendi elleriyle yaptığı bir tabak hediye etti.  

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…