Home FOTO GALERİ TOSYÖV Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret

TOSYÖV Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 27 Mart 2017 13:45
5 min read
TOSYÖV Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

Gerçekleştirilen genel kurul sonrası görevi devralan İsmail Korkmaz başkanlığındaki Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, BUSİAD’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, taraflar arasında uzun yıllara dayalı iş birliğinin yeni dönemde daha da güçlendirilmesi ve ortak projeler üretilmesi üzerinde duruldu.

 

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret programına TOSYÖV adına Başkan İsmail Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Geçmiş dönemde BUSİAD ile TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği arasında önemli bir iş birliğinin olduğunu ifade eden İsmail Korkmaz, yeni dönemde de söz konusu iş birliğini geliştirmek ve ortak yeni projelere imza atmak istediklerini belirtti. BUSİAD’ın köklü geçmişiyle kentin önde gelen dinamikleri arasında yer aldığını ifade eden Korkmaz, gerçekleştirecekleri projelerle gerek kent, gerek ülke ekonomisi adına katma değer sağlama amacında olduklarını kaydetti.

BUSİAD Başkanı Günal Baylan da söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BUSİAD olarak tüm sivil toplum örgütleri ile iş birliğine hazır olduklarını, TOSYÖV’ün de işleyiş yapısı ve faaliyetleri anlamında BUSİAD’a benzerlik gösterdiğini ifade etti. Her iki derneğin de kesiştiği birçok nokta olduğunun altını çizen Baylan, uzun yıllara dayalı iş birliği sürecinin bundan sonra da artarak sürmesini dilediklerini belirtti. Baylan, iş dünyasına hitap eden genel etkinliklerden ziyade daha spesifik ve nokta atışı niteliğinde projelere imza atmak gerektiğine değinerek, “Günümüzün en çok konuşulan konularından olan inovasyon ve mesleki yeterlilik gibi alanlarda geliştirebileceğimiz çok sayıda çalışma olduğu kanaatindeyim. Söz konusu çalışmayı iş dünyasına ulaştırmak ve iyi anlatmak gerek. Özellikle sanayiciler, mevcut rekabet koşullarında tam anlamıyla bir koşturmaca içerisinde. Böylesi bir süreçte dönüp ihtiyaçlarını saptama ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm üretme fırsatı bulamayabiliyorlar. Bu noktada söz konusu ihtiyaçları sanayiciler adına dış bir göz olarak saptamak ve gerekli bilgilendirme – analiz çalışmalarını yürütmek gerek. Bu konuya firmaların da açık olması ve sürece destek vermesi önemli. Konuyla ilgili olarak BUSİAD’ın ve TOSYÖV’ün uzmanlık grupları bir araya gelerek gerekli çalışmayı yürütebilir” diye konuştu.

TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Özdemir de yürüttükleri projeler, çalışma grupları ve TOSYÖV Akademi hakkında detaylı bilgi vererek, BUSİAD’la birlikte yürütülebilecek çalışmalar hakkında tespitlerde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …