Home FOTO GALERİ BURSA 15. KİTAP FUARI VE BURSA 13. EĞİTİM FUARI SONA ERDİ

BURSA 15. KİTAP FUARI VE BURSA 13. EĞİTİM FUARI SONA ERDİ

- Guncellenme Tarihi: 27 Mart 2017 13:52
2 min read
BURSA 15. KİTAP FUARI VE BURSA 13. EĞİTİM FUARI SONA ERDİ için yorumlar kapalı
0

Kuruluşumuz TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği beraberinde, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi’nin değerli destekleri alınarak hazırlanan Bursa 15. Kitap Fuarı ve eş zamanlı düzenlenen Bursa 13. Eğitim Fuarı,  26 Mart 2017 Pazar akşamı saat 19.00’da 265.639 kişinin ziyaretiyle sona erdi. Ziyaretçilerin 82.142’si fuarı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrencilerdi.

Bursa Kitap Fuarı’na 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince düzenlenen kültür etkinlikleri ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluştu.

 

Bursa Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak, özel okullardan yurtdışı eğitim kurumlarına,                         yabancı dil eğitim kurumlarından danışmanlık firmalarına kadar 50’nin üzerinde firmanın katılımında Salon 1’de 13. kez düzenlenen Bursa Eğitim Fuarı,  öğrencilerin kişisel yetenek ve gereksinimlerine uygun eğitim imkânlarının sergilendiği bir platform yarattı.

Bireyin eğitim sürecinin başlangıcından üniversiteye kadar geçen sürede donanımlı bir şekilde hedeflerine ulaşmaları ve doğru eğitimi alabilmeleri konusunda katkı sağlayan               Bursa Eğitim Fuarı, eğitim olanakları hakkında soruların cevaplanmasına yardımcı oldu.

Fuarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl Bursa 16. Kitap Fuarı ve Bursa 14. Eğitim Fuarı’nda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …