Home FOTO GALERİ BTB BAŞKANI MATLI İŞKUR BURSA İL MÜDÜRÜ TÜRKMEN’İ AĞIRLADI

BTB BAŞKANI MATLI İŞKUR BURSA İL MÜDÜRÜ TÜRKMEN’İ AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2017 17:38
3 min read
BTB BAŞKANI MATLI İŞKUR BURSA İL MÜDÜRÜ TÜRKMEN’İ AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

BTB VE İŞKUR BURSA İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ PROJELERE YELKEN AÇIYOR

BURSA- Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Dik’i ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Borsa’nın çalışmaları hakkında İŞKUR Bursa İl Müdürü Türkmen’e ve İl Müdür Yardımcısı Dik’e bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde Bursa Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda da “İş-Kur Hizmet Noktası” kurulduğunu hatırlatan Matlı, “Bursa; bir sanayi, tarih ve turizm kenti olduğu kadar bir tarım kentidir de. Aynı zamanda tarımsal sanayinin de başkentidir. Borsa olarak misyonumuz, kentimizin bu özelliğini geliştirmek ve üyelerimize vizyon katmaktır. Borsamız bünyesinde kurulan İŞKUR Hizmet noktasında üyelerimiz, istihdam seferberliği kapsamında çıkarılan yeni teşviklerle ilgili bilgi alıp eleman talebinde bulunabiliyor” dedi.

BTB BİZİM ÖNEMLİ BİR PARTNERİMİZ

Şehir merkezi ve ilçelerde birçok yeni İŞKUR hizmet noktası açtıklarını kaydeden Türkmen de “Milli İstihdam Seferberliği ile ülke genelinde 2 milyonluk ilave istihdamın sağlanması amacıyla tüm yurtta kurum olarak mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda Bursa Ticaret Borsası da bizim önemli bir partnerimiz” dedi.

Ziyarette Bursa Ticaret Borsası yönetimi ve İŞKUR Bursa İl Müdürlüğü, özellikle tarımsal istihdam konusunda yeni projeler üzerinde çalışma konusunda görüş birliğine vardılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …