Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ YAŞLILAR HAFTASI’NI UNUTMADI

AK PARTİ OSMANGAZİ YAŞLILAR HAFTASI’NI UNUTMADI

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2017 14:23
3 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ YAŞLILAR HAFTASI’NI UNUTMADI için yorumlar kapalı
0

“YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN BELLEĞİDİR”

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi İlçe Teşkilatı ile birlikte “Yaşlılar Haftası” kapsamında Osmangazi’de ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlılara özen ve ilgi göstermenin hem insani, hem de toplumsal bir görev olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Yaşlılarımızın sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmaya, onların refahını artırmaya öncelik atfediyoruz. Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, boynumuzun borcudur. Çünkü yaşlılarımız milletimizin belleğidir. Geçmişte geçirdiğimiz zor günleri en iyi onlar biliyor. Bu duygularla Yaşlılar Haftası’nı kutluyor; bütün yaşlılarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

REFERANDUM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan, AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında halka buluşmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile birlikte, Çiftehavuzlar ve Fatih mahallelerinde çalışma yürüttü. Başkan Yılmaz, Osmangazi Belediyesi tarafından eksikleri giderilen Meşeli Cami’ndeki açılışa da katıldı. Başkan Yılmaz ve partililer, Çanakkaleliler ve Yozgatlılar derneklerini de ziyaret etti.

Programın sonunda Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nın Genç Kürsü programına konuk olarak gençlerin sorularını yanıtladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…