Home FOTO GALERİ YEŞİL LIONS’TA GÜNDEM FOTOĞRAF

YEŞİL LIONS’TA GÜNDEM FOTOĞRAF

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2017 14:25
2 min read
YEŞİL LIONS’TA GÜNDEM FOTOĞRAF için yorumlar kapalı
0

YEŞİL LIONS FOTOĞRAF SANATINI KONUŞTU

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun köklü kulüplerinden Yeşil Lions Kulübü, Mart ayı 2. Toplantısı’nda öykülerini fotoğraflarla anlatan Erden Cantürk’ü ağırladı.

Gönlü Ferah Otel’de gerçekleştirilen toplantıya fotoğraf sanatçısı Erden Cantürk’ün yanı sıra Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu ve Yeşil Lions Kulübü üyeleri katıldı. Yeşil Lions Kulübü Başkanı Mahmut Demiröz, sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını söyledi. Erden Cantürk’ün çektiği fotoğraflarla uluslararası başarılara imza attığını dile getiren Demiröz, Yeşil Lions Kulübü olarak sanata değer vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

SANAT AYDINLIĞA SIRT ÇEVİRMEZ

Fotoğraf sanatçısı Erden Cantürk ise Doğu Ekspresi ile Eskişehir’den Kars’a kadar gerçekleştirdiği yolculukta çektiği fotoğrafların hikayelerini Yeşil Lions Kulübü üyeleriyle paylaştı. “Sanatla ilgilenen bir topluluğun aydınlığa sırt çevirmesi mümkün değil” diyen Cantürk, Yeşil Lions Kulübü üyelerine davetleri için teşekkür etti.

Toplantının sonunda kulüp başkanı Mahmut Demiröz tarafından Erden Cantürk’e teşekkür belgesi takdim edildi. Toplantı, kulüp üyelerinin aynı karede buluşmasıyla sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…