Home FOTO GALERİ MİMARLAR ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL SEMİNER…

MİMARLAR ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL SEMİNER…

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 13:53
2 min read
MİMARLAR ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL SEMİNER… için yorumlar kapalı
0

MİMARLAR ODASI DÜZENLEDİĞİ SEMİNERDE PROJE YÖNETİMİ’Nİ MASAYA YATIRDI…

BURSA – TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi  ”Proje Yönetimi ve İş Yaşamına Yönelik Okullarda Öğretilmeyen 40 Ders” başlıklı bir seminer düzenledi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşi İnşaat Mühendisi Cem Kafadar tarafından yapıldı. Mimarların yoğun ilgi gösterdiği seminerde sunum yapan Kafadar, “Proje yönetimi basittir ama onu basitleştirmek zordur. Proje yönetimi denen şey de bir projenin maliyet zaman ve kalitesinin yönetimidir” dedi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek’in de katılımcı olduğu seminerde Kafadar, proje yönetiminin şantiye uygulamaları, planlama, maliyet kontrol, taşeron yönetimi, şantiye organizasyonu, teklif gibi konulardan en çok hata yapılabilenlerle dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kafadar şunları söyledi: “Planlama masa başından yapılamaz. Planlama yapacak kişinin şantiyeye çıkması tabiri caizse ayakkabısının şantiye çamuruna değmesi gerekir. Proje Yönetimi esas olarak maliyet, zaman ve kaliteden oluşur. Önemli olan da projeyi istenen maliyet, istenen zaman ve istenen kalitede yapmaktır.”

Seminer sonrası TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Üzeyir Güven tarafından Cem Kafadar’a teşekkür plaketi verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…