Home FOTO GALERİ EĞİTİM FUARI’NIN KÜLTÜRLÜ YILDIZLARI…

EĞİTİM FUARI’NIN KÜLTÜRLÜ YILDIZLARI…

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 13:56
2 min read
EĞİTİM FUARI’NIN KÜLTÜRLÜ YILDIZLARI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Bursa Kültür Okulları, Bademli’de “yaşayan okul” konseptinde hayata geçireceği kampüsü ile 13. Eğitim Fuarı’na damga vurdu. Fuar’da yeni kampüsü ve Kültürlü öğrencilerin hayata geçirdiği projeleri tanıtan Özel Bursa Kültür Okulları, ziyaretçilerden tam not aldı.

Özel Bursa Kültür Okulları, Bursa 15. Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen 13. Eğitim Fuarı’nda açtığı stant ile yerini aldı. Bademli Kampüsü’nün yanı sıra Kültürlü öğrencilerin tasarladığı örnek proje ve çalışmaların yer aldığı stant, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Özel Bursa Kültür Okulları’nın yöneticileri, standı ziyaret eden velilere okulun eğitim sistemi, okuldaki sanatsal, sportif etkinliklerle uygulanan örnek projeler hakkında bilgi ve broşür verdi.

Kültürlü Çocuk Atölyeleri’nde yapılan çalışmaların da ayrı bir stant ile katılımcılara tanıtıldığı fuarda, Özel Bursa Kültür Okulları öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları atölye çalışmaları da sergileniyor.  Kültürlü Çocuk Atölyeleri standında; Ebru sanatından karma çalışmalara kadar birçok proje ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Özel Bursa Kültür Okulları bilgi almak isteyen öğrenci ve velileri, 26 Mart 2017 tarihine kadar 13. Eğitim Fuarı 1. Salona davet ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…