Home FOTO GALERİ BURSA KENT KONSEYİ’NDEN MUDANYA ZİYARETİ

BURSA KENT KONSEYİ’NDEN MUDANYA ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2017 12:36
2 min read
BURSA KENT KONSEYİ’NDEN MUDANYA ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Genel Sekreter Murat Başlar  ve Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ile birlikte Mudanya Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Kent konseylerinin kanunlarla belirlenen görev ve yetkileri hakkında bilgi veren Başkan Çepni, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin, üniversitelerin, muhtarların kent konseyinin üyesi olduğunu hatırlattı. Konseylerin her görüşten insanın yer bulabildiği bir çatı kuruluşu olduğunu söyleyen Çepni, kendilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den aldıkları güçle şehre ve topluma faydalı işlere imza attıklarını söyledi. Çepni, Mudanya’nın ortak projelerinde Bursa Kent Konseyi olarak katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı ise, kent konseylerinin yerel parlamento görevi üstlendiğini belirterek, gönüllülük esasıyla yürütülen çalışmalara yerel yöneticilerin de desteğiyle anlam kazanabileceğini söyledi.

Keyifli geçen sohbette konseyin çalışma grupları ve faaliyetleri hakkında da fikir alışverişinde bulunan başkanlar, ziyaret sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve beraberindekiler ayrıca Tümay Erim Öztan sorumluluğundaki Mudanya Kent Konseyi Kültür ve Sosyal İşler Çalışma Grubu bünyesinde başlatılan Kırkyama Kursu kursiyerlerinin el emeği eserlerini de yakından inceleme fırsatı buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…