Home FOTO GALERİ Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer

Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer

- Guncellenme Tarihi: 20 Mart 2017 12:31
2 min read
Osmangazi Tiyatro Okulu’ndan Muhteşem Prömiyer için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Tiyatrocuları Seyirciyle Buluştu 

‘Komşu Köyün Delisi’ Prömiyerine Yoğun İlgi

 

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, eğitimlerinin ardından  ‘Komşu Köyün Delisi’ oyunuyla muhteşem bir prömiyere imza attı.

Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro gösterimini, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunu, seyircilerin büyük beğenisini topladı.

Oyunda muhtarlık seçimlerine yaklaşırken köyün tek ihtiyacının ‘deli’ olduğunu düşünen muhtarın gazete ilanıyla deli arayışı ve deliyle köylüler arasında yaşanan olaylar sahnelendi. Üstün Dökmen’in yazdığı ve Devlet Tiyatro sanatçısı Arzu Tan Bayraktutan’ın yönettiği oyunda Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, ilk gösterimiyle izleyenlere eğlenceli bir gece yaşattı. Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencilerinin ilk kez sahnelediği oyun, 26 ve 27 Mart’ta Akpınar Kültür Merkezi’nde yeniden tiyatro severlerle buluşturulacak.

Gösterim sonunda coşkuyla seyirciyi selamlayan oyuncular, yönetmenleri Arzu Tan Bayraktutan’a çiçek hediye etti. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak da hem oyuncuları hem de emeği geçenleri tebrik ederek yönetmen Arzu Tan Bayraktutan’a çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…