Home FOTO GALERİ Osmangazi’den Kadınlara Özel ‘Nemeth Quartet’ Konseri

Osmangazi’den Kadınlara Özel ‘Nemeth Quartet’ Konseri

- Guncellenme Tarihi: 11 Mart 2017 16:40
2 min read
Osmangazi’den Kadınlara Özel ‘Nemeth Quartet’ Konseri için yorumlar kapalı
0

Osmangazililer, ‘Nemeth Quartet’ konseriyle Müziğe Doydu

Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği kadınlara özel konserde, ‘Nemeth Quartet’ grubu dinleyenlere adeta müzik şöleni yaşattı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere; Bursa Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, Bursa Filarmoni Derneği Başkan Yardımcısı Mehdi Kamrus ve müzikseverler katıldı.

Konserde, kemanda Gülen Ege Serter ve Şeniz Aybulus, viyolonselde Mutlu Varlık Kocaili ve viyolada Elena Nayman Ünaldı solist olarak yer alırken, programın ikinci kısmında darbukasıyla sanatçılara eşlik eden Soner Özer, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Programda, dünyaca ünlü klasiklerin yanında; Oğuzhan Balcı’nın “Gülnihal”, “Karahisar Kalesi”, “Çanakkale”, Selman Ada’nın “Üsküdar” gibi ünlü eserler, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, sanatçılara çiçek takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …