Home FOTO GALERİ İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, KÜÇÜKBALIKLI’DA HALKA HİTAP ETTİ…

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, KÜÇÜKBALIKLI’DA HALKA HİTAP ETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 11 Mart 2017 16:42
2 min read
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, KÜÇÜKBALIKLI’DA HALKA HİTAP ETTİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – 16 Nisan referandumu öncesi Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükbalıklı Mahallesi’nde halka hitap etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halka hitap ettiği nokta mitinginde; AK Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun, Emine Yavuz Gözgeç, Hüseyin Şahin, Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın yanı sıra partililer ve yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.

Gündeme ve 16 Nisan’daki referanduma ilişkin değerlendirmeler yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha birçok konuda önemli açıklamayı Küçübalıklı’dan yaptı.

Nokta mitinginin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, “Osmangazi’ye yakışır bir şekilde bir nokta mitingi gerçekleştirdik ve Bakanımızı en iyi şekilde ağırladığımızı düşünüyorum. İnşallah Yarın da (Pazar) Başbakanımız Binali Yıldırım’ı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…