Home FOTO GALERİ Çarşı Karakolu’nu Bakan Soylu Hizmete Açtı

Çarşı Karakolu’nu Bakan Soylu Hizmete Açtı

- Guncellenme Tarihi: 11 Mart 2017 16:34
4 min read
Çarşı Karakolu’nu Bakan Soylu Hizmete Açtı için yorumlar kapalı
0

Çarşı Karakolu Artık Daha Modern

 Bakan Soylu: “Her Açıdan Örnek Bir Karakol Olmuş”

 

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarının ardından Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katına taşınan Çarşı Polis Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hizmete açıldı.

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün İzmir yolundaki yeni binasına taşınmasının ardından, Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katı, Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen inşaat ve düzenleme çalışmaları ile Çarşı Polis Merkezi olarak düzenlendi. Çalışmalar kapsamında Çarşı Karakolu’nun taşındığı bölümün zemini yenilenirken, seramik ve parke kaplamaları değiştirildi. Tavanlara kenetli alüminyum asma tavan uygulanırken, duvarların alçı sıvası ve boyası yapıldı. Ofis bölmesi şeklinde odalar oluşturulup dizaynı gerçekleştirildi. Tüm odalara mekanik, elektrik ve havalandırma tesisatları döşendi. Çay ocağının zemin ve duvar seramikleri döşenerek, tezgah ve dolapları takıldı.

 

Yeni yerine taşınan Çarşı Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hizmete açıldı. Karakolun içerisini gezen ve polis memurları ile sohbet eden Bakan Soylu, daha sonra kurdele keserek karakolu hizmete açtı. Bakan Soylu, karakolu çok beğendiğini dile getirerek, “Öncelikle Çarşı Karakolu’nun yenilenmesinde emeği geçen çok kıymetli Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda emniyet mensubu arkadaşlarımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacaklardır. Polis merkezlerimiz, vatandaşımızın huzuru, güvenliği ve asayişini temin eden ve aynı zamanda kamu

düzenini sağlayan noktalardır. Bu karakolumuz o kadar kapsamlı ve güzel bir şekilde dizayn edilmiş ki, emniyet teşkilatımıza çok yakışmış. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Karakolun güzel hizmetlere vesile olmasını ve her türlü kötü olayı önlemesini diliyorum. İnşallah vazifelerini her zaman düzgün bir şekilde yerine getiren polis camiamız başarısını yükselterek görevine devam edecektir. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Çarşı Karakolu, Bursa’nın en eski karakollarından birisi. Bursa asayişi açısından önemli bir yere sahip. Osmangazi Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarla karakolun eskiyen yerlerini yeniledik. Çarşı Karakolu yenilenen yüzüyle Bursa emniyetine güç katacaktır” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…