Home FOTO GALERİ Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Dündar’a Ziyaret

Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Dündar’a Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2017 14:30
4 min read
Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Dündar’a Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Dündar: “Muhtarlar Demokrasinin Temel Taşı”

 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMUHK) Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu ifade eden Başkan Dündar,

“Muhtarlarımız yerelde halkımızın temsilcileri, biz yöneticilerin de ortaklarıdır. Osmangazi Belediyesi olarak mahallelerimize hizmet götürürken ve de mahallelerde yaşanan sorunların çözümü noktasında her zaman muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Başarıyı muhtarlarla birlikte çalışarak yakalıyoruz. 136 mahallemiz ve 842 bin nüfusumuz ile Türkiye’nin en büyük dördüncü ilçe belediyesiyiz. Belediyeler son yıllarda ciddi yatırım ve hizmetler gerçekleştiriyor. Çöp toplamak gibi rutin işlerin dışında kentsel dönüşüm gibi dev projelere de imza atıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Gerek bizler gerekse muhtarlarımız hizmet üretmek adına çalışıyor. Ortak paydamız hizmet olduğu için her zaman birbirimize destek oluyoruz. Muhtarlarımızın desteği belediyelerin çalışmalarını da kolaylaştırıyor” dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de, muhtarlarla sürekli dayanışma içerisinde olan ve hizmeti kendisine amaç edinmiş Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etmiş olmaktan dolayı mutluluk

duyduğunu dile getirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek bir etkinliğe katılmak için Bursa’ya geldiklerini belirten Hüseyin Akdeniz, “Şuan burada Van’dan Urfa’ya Çorum’dan Samsun’a Mardin’den Zonguldak’a hatta Kuzey Kıbrıs’a kadar Türkiye’nin tüm bölgelerinden muhtarlarımız var. Sağ olsun Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, makamında bizi kabul etti. Muhtarlar, belediyelerin kılcal damarı durumunda. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışma yürütüyor ve bu konuda tüm belediye başkanlarına örnek oluyor. Kendisine bu yaklaşımından dolayı tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Türkiye’nin farklı illerinden gelen muhtarlar kendi yörelerine ait olan çeşitli eşyaları Başkan Dündar’a hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 7’den 77’ye herkese bayr…