Home FOTO GALERİ ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2017 14:30
2 min read
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU için yorumlar kapalı
0

2017 Yılının Mart ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın Başkanlığında 9 Gündem Maddesi ile toplandı. İznik Belediyesi Yalova ili Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş şehir oldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yaptığı konuşmada ” 2017 yılı Mart ayı meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu mecliste alacağımız kararlar yaşadığımız İznik’e hayırlı uğurlu olsun. İznik Motosiklet Kulübü Antalya Kumluca yarışlarında aldığı 4’te 4 kupa ile bizleri sevindirdi. Onları tebrik ediyorum. İznik’in tanıtımına katkı sağladıkları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Toplantıda birbirinden önemli kararlara imza atılırken, Şubat 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı. Ardından İznik Belediyesi ile Yalova İli Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş şehir olması görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddeler de tek tek görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Nisan 2017 ayı toplantısının 3 Nisan 2017 tarihinde saat: 15.00 ‘da yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…