Home EKONOMİ Duster Off Road Bursa Üyeleri Teröre lanet konvoyu gerçekleşti

Duster Off Road Bursa Üyeleri Teröre lanet konvoyu gerçekleşti

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2017 14:07
2 min read
Duster Off Road Bursa Üyeleri Teröre lanet konvoyu gerçekleşti için yorumlar kapalı
0

5 Şubat tarihinde Pazar günü Mudanya Yıldıztepe’de Saat 13:00 ‘de Duster Off Road Türkiye grubu Bursa Üyeleri Şehitleri Anma ve Teröre Lanet konvoyu yaptılar.

Konvoy; Mudanya Kemalpaşa Caddesinden devam edip, İpar Caddesi üzerinden Mudanya’dan çıkarak, Bursa yolunu takip edip, Fatih Sultan Mehmet Bulvarından tekrar İzmir yoluna inilerek Acemler köprülü Kavşağı üzerinde bir yonca yaptı. Devamında Çekirge Meydanı Altıparmak istikameti ve Heykel’de 1 dakikalık saygı duruşu, İstiklal marşı okunması ve Atatürk heykeline çelenk bıraktıktan sonra Setbaşı Köprüsü Gökdere Bulvarından geçerek hal kavşağından tekrar İzmir istikametine ve Esentepe Kavşağından Hamitler Hamitler Şehitliğine giden konvoy burada da dua çelenk ve karanfil bırakmadan sonra etkinliği sonlandırdı.

Terore lanet konvoyu kazasız belasız tamamlayan gurubun Bursa üyeleri başta Bursa Valisi ve Mudanya Kaymakamı ve polis teşkilatına sonsuz teşekkürlerini sundular.

Grup sözcüsü Mustafa Çelik ve Emre Bulut “Türkiye’deki akan kanlara dur demek istiyoruz. Hiçbir siyasi görüşümüz yok, sadece devletimizin bu konuda daha hassas davranmasını istiyoruz artık anneler ağlamasın, mezarlıktaki tabutların başında çocuklar babam nereye gidiyor diye sormasın, buna dikkat çekmek istiyoruz başka bir amacımız yoktur.” dedi.

konvoya 30 Duster araç katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …