Home EKONOMİ Cozlan’dan Türkyılmaz’a ağır sözler: “Allah şifa versin”

Cozlan’dan Türkyılmaz’a ağır sözler: “Allah şifa versin”

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2017 13:55
5 min read
Cozlan’dan Türkyılmaz’a ağır sözler: “Allah şifa versin” için yorumlar kapalı
0

 

Mudanya CHP eski ilçe başkanlarından Rüştü Cozlan kendisiyle ilgili İlçe Başkanlığını ve İl Başkanlığı tarafından başlatılan ihraç girişimlerine noktayı koydu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından istenmeyen adamlardan biri olarak ilan edilen Cozlan’la ilgili İl Disiplin Kurulu “Disiplin suçu yoktur” kararı vermesine rağmen Başkan ısrarını sürdürmüştü. Bir süre önce Cozlan’ın sosyal medya hesabından yaptığı “Cumhuriyet Halk Partisine veda zamanı geldi” paylaşımının üzerine birçok partili kendisine sahip çıkmış, motive etmeye ve bu kararından vazgeçirmeye çalışmıştı.

Parti içi çekişmelerin partiye zarar verdiğine inanan Rüştü Cozlan sonunda çok uzun yıllar emek verdiği partisinden istifa etti ve istifasını yine sosyal medya hesabından duyurdu. Bu paylaşımda ilgililere veryansın eden Cozlan malum şahıs olarak bahsettiği Hayri Türkyılmaz’a da çok sert atıflarda bulundu.

Cozlan’ın paylaşımı şöyle:

“Sosyal medyada ‘’Cumhuriyet Halk Partisine veda zamanı geldi.’’ Şeklinde ki paylaşımım üzerine çok sayıda mesaj aldım. Değişik yollarla destek ve dayanışma duygularını ifade eden ; yol arkadaşlarım partimiz üyelerine , İlçe Başkanları ve yöneticilerine , eski İl – İlçe Başkanları ve yöneticilerine , Milletvekilleri ve Genel merkez yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yoldaşlığımız halkın iktidarına kadar sürecektir. Önümüzdeki ‘’HAYIR ‘’ kampanyası ve yapılacak her türlü politik çalışmada omuz omuza olmaya devam edeceğiz.

Tam 13 ay önce eski ilçe Başkanı arkadaşlarımıza ve eski parti yöneticilerimize yönelik disiplin işlemi başlatılmıştı. İl Disiplin Kurulu şahsımla ilgili ‘’disiplin suçu yoktur‘’ kararını İl Başkanlığı Merkez Disiplin kuruluna yollayarak ihraç edilmem yönünde israrcı olmuştur.

Malum şahsın isteklerine; İlçe den sonra İl yönetiminin de boyun eğmesinin tek bir sonucu olacaktır. Partimiz haksız yere tartışılacak ve yıpranacaktır. Bizim esas kaygımız da budur. Sorun Parti sorunudur ve asla şahsımızla ilgili değildir. Biz bu onurlu yürüyüşün bir sıra neferinden başka bir şey değiliz.

İşgal ettikleri Makam ve mevkilere gelmeleri için azımsanmayacak emek verdiklerimizin bize yönelik kin , öfke hatta düşmanlık duygularına anlam veremiyoruz Ama biliyoruz ki bu tutum siyaset ve hukuk biliminin konusu değil, psikopatoloji nin konusudur. Bu durumda ;Allah şifa versin diyorum.

Bu arkadaşları suçları ve günahları ile baş başa bırakmak ve saçma sapan bir tartışmanın öznesi olmamak adına ve içinde bulunmaktan onur duyduğum partimin daha fazla zarar görmemesi için CHP’den istifa ettim.

Bilinmelidir ki hak ,hukuk , adalet ve özgürlük yolunda mücadelemiz devam edecektir . Biz bu mücadele için herhangi bir unvana , makama hatta parti üyeliğine ille de ihtiyaç duyanlardan değiliz. Herkes için HAYIR lı olsun.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…