Home GÜNCEL STATTA SPOR KEYFİ BAŞLADI

STATTA SPOR KEYFİ BAŞLADI

- Guncellenme Tarihi: 7 Aralık 2016 11:20
2 min read
STATTA SPOR KEYFİ BAŞLADI için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesinin ortaklaşa çalışmalarıyla yenilenerek amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan stadyuma spor aletleri yerleştirildi.

Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesinde bulunan 170 çocuk parkının yanı sıra belirlenen uygun bölgeler yeni spor aletleriyle donatılıyor.

Sağlıklı yaşama katkı amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında bugüne kadar  91 parka konulan spor aletleri, son olarak Belediye Tesisler Müdürlüğü sorumluluğundaki Mustafakemalpaşa Stadı’na monte edildi.

‘ENGELLİLERE GÜVENLİ SPOR İMKANI’

Statta  incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 7’si engelli vatandaşlar için tasarlanan toplam 17 spor aletinin kullanıma hazır olduğunu söyledi.

Stadın, vatandaşların hem yürüyüş hem de spor amaçlı kullanımına daha iyi cevap verebilmesini amaçladıklarını belirten Başkan Kurtulan; ” Spor salonlarına gidemeyen yada açık havada spor yapmak isteyen vatandaşlarımız bu egzersiz gruplarından faydalanabilecek.

Engelli vatandaşların durumu ön planda düşünülerek hazırlanan spor aletleri grubunun zemini paket taş ile döşendi. Engellilerimiz güvenle bu aletleri kullanabilecek.  Özellikle kadınlar ve çocuklar statta spor yapma keyfi yaşayacak. Uzun yürüme, esnetme, bisiklet, mekik ve bacak geliştirme gibi aletlerinden oluşan egzersiz takımlarından vatandaşlarımız hafta içi 8-17 saatleri arasında faydalanabilecek. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…