Home GÜNCEL ARTVİNLİLERDEN DÜNDAR’A ZİYARET

ARTVİNLİLERDEN DÜNDAR’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 7 Aralık 2016 11:23
2 min read
ARTVİNLİLERDEN DÜNDAR’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Maddi imkanı olmayan ailelerin çocukları için düzenlenen toplu sünnet törenlerine destek olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Dünya Artvinliler Federasyonu Üyeleri, sosyal konulara duyarlı yaklaşımından ve desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Osmangazi Belediyesi, Dünya Artvinliler Federasyonu işbirliğinde düzenlediği toplu sünnet törenleri ile yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağlıyor. Sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem veren ve desteklerini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini sunan Dünya Artvinliler Federasyonu Başkanı Adil Yavuz Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Dündar’a plaket takdim etti.

Dünya Artvinliler Federasyonu Başkanı Adil Yavuz Arslan, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, toplu sünnet törenlerine verdiği destekle ve hediyelerle çocuklarımıza büyük mutluluk yaşattı. Dünya Artvinliler Federasyonu olarak Başkanımız Mustafa Dündar’a plaket takdim ederek teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bundan sonra da Başkanımız Mustafa Dündar’ın desteğiyle düzenleyeceğimiz toplu sünnet törenlerimiz ile ailelerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.artvinliler-ziyaret-3

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Dünya Artvinliler Federasyonu, duyarlı davranışları ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Biz de kendilerine destek olarak maddi durumu olmayan ailelerimize yardımcı oluyoruz ve çocuklarımızı erkekliğe ilk adımı atışlarında yalnız bırakmıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…