Home EĞİTİM SATRANÇ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

SATRANÇ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2016 14:11
3 min read
SATRANÇ KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi organizasyonuyla yapılan Satranç Turnuvası’nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin düzenlediği 3 günlük Çocuk Sergisi kapsamında ilk ve orta okullar arasında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası’na 200 çocuk katıldı.

Yaz dönemi boyunca merkezin satranç kurslarına katılan çocukların hünerlerini sergilediği etkinliğin nefes kesen final müsabakaları Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Müsabakalara katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocuklar için zeka geliştirici sporların başında gelen satranç kurslarına büyük bir ilgi gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Satranç gibi birey gelişimine yön veren, muhakeme gücünü arttıran  zihin sporlarını yaygınlaştıracaklarını söyleyen Başkan Kurtulan; ” Çocuklarımızın mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmelerini hedefliyoruz. Uğur Böceği Kültür Merkezi’de yüzlerce çocuğumuza kurslar vererek bu hedefe öncülük ediyor. Bu kurslara katılan çocuklarımıza, ailelerine ve öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Müsabakaların ardından ilk okullar arasında birinciliği Enes Eröz kazanırken Akın Yüksel ikinci, Halil Kaan Şengül üçüncü ve Hamdi Eren Özmen dördüncü oldu.

Orta okullar kategorisinde ise Ozan Ziya Çetinkaya birinci, Erdi Eröz ikinci, Burak Efe üçüncü ve Emirhan Turhan’da dördüncülüğü elde etti.

Turnuvanın ardından dereceye giren çocuklara Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından hediye çeki verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…